Anissa de Bree

Zet vrouwen in hun kracht door middel van powerlifting 

Laten we samen je kracht ontdekken

Anissa de Bree

Zet vrouwen in kracht door middel van Powerlifting

120+
Vrouwen geholpen

7 jaar

Trainingservaring
3 jaar
Ervaring met coaching
Ik kan iedereen Grow Coaching aanbevelen. Er wordt begeleiding op maat geboden, waardoor ik veranderingen maak op een manier die bij mij past. Mijn growcoach Anissa helpt mij op het gebied van trainen, techniek, mindset en voeding. Bij twijfel: doen!
Ervaring lisa bij Anissa Grow Coaching
Lisa van den Broek
Gekozen voor Grow Coaching om de persoonlijke begeleiding en vele kennis die er in huis is. Je wordt niet alleen geholpen met een trainings- en voedingsschema, maar ook mentaal is je coach er voor je. Als je echt stappen wilt maken, zowel fysiek als mentaal, is Grow Coaching een topkeuze!


Ervaring Dana Buijze bij Grow Coaching Anissa
Dana Buijze
Ik word super goed gecoacht door coach Anissa. Ze is erg betrokken heeft verstand van zaken en is super aardig. ze denkt mee en ze reageert snel op vragen. Ben heel blij met m’n keus voor grow coaching en Anissa
Recensie en ervaring Grow Coaching
Hanna de Croos

Je bent sterker dan je denkt

Of je nou lichamelijk of mentaal sterker wilt worden, ik kan je hierbij helpen. Ik weet namelijk dat jij meer kan dan je zelf denkt. Deze kracht moet jij alleen zelf nog leren zien.

Krachttraining en met name powerlifting heeft ervoor gezorgd dat ik meer zelfvertrouwen kreeg in mijzelf en in mijn lichaam. Ik gun jou dit ook!

De kracht zit namelijk al in jou en het is tijd om deze samen tot zijn recht te laten komen. Tijdens mijn coaching sta jij centraal en help ik je om zelfverzekerder te worden om vervolgens in je eigen kracht te gaan staan.

Zelfverzekerder als je in de spiegel kijkt, maar ook als jij in de sportschool aan het liften bent met meer kilo’s aan de bar dan je ooit hebt durven dromen.
Het is tijd om uit die comfortzone te stappen en nu echt gas te gaan geven.

Bekijk hier hoe Gioia mijn coaching heeft ervaren.

Persoonlijke coaching

Zelf heb ik al meerdere jaren ervaring in het coachen van krachtsporters en powerlifters. Nadat ik mijn opleiding bij de Henselmans PT heb afgerond ben ik direct begonnen met het coachen van dames.

Hiernaast heb ik ondertussen ook de opleidingen PTC powerlifting, Milo education & NLP afgerond. En wordt ik op dit moment opgeleid tot performance coach via mijn fysio Ruben van Riel.

Zo kan ik nog meer krachtsporters en powerlifters helpen hun performance in de gym te verbeteren.

Ik krijg energie als ik mijn cliënten zie groeien en zowel lichamelijk als mentaal zie veranderen door het zetten van nieuwe PR’s en op persoonlijk vlak andere keuzes leren durven maken. Mijn aanpak is persoonlijk en samen zorgen wij er voor dat jij tot een nieuw level gaat komen. Gas geven is gegarandeerd


Wil jij er achter komen hoe sterk jij echt bent? 

Plan dan een vrijblijvende kennismaking in door op de knop hieronder te klikken.

Of vraag een gratis techniek sessie aan
Ervaring Kesley door de coaching van Anissa
Drie korte maanden terug ben ik begonnen bij Anissa. Ik had toen echt rock bottom bereikt en voelde mij totaal niet goed. Ik heb altijd een moeizame relatie met eten gehad, periodes van crashdiëten werden opgevolgd door enorme eetbuien als het niet lekker liep in mijn leven.


Ik had de hoop opgegeven dat dit ooit nog goed zou komen. Vandaar dat ik ook niet met 100% vertrouwen aan dit traject begon.


Anissa is vanaf moment een zo'n positieve energie geweest en heeft mij ontzettend goed geholpen en gesteund. Ik had nooit verwacht dat mijn leven en mindset zo zou kunnen veranderen. Terwijl ik dit schrijf word ik er gewoon emotioneel van. Niet alleen is mijn relatie met eten enorm verbeterd, ik ben als vanzelf 8 kilo afgevallen en ik sta zoveel beter in het leven.
Ik heb meer vertrouwen in mijzelf en sommige vrienden hebben zelfs gezegd geïnspireerd te zijn door mijn positiviteit.
Eigenlijk wilde ik nog niet stoppen met coaching vooral omdat het altijd zo gezellig is en ik erg gehecht ben geraakt aan Anissa en onze gesprekken, ook al weet ik dat ik voldoende geleerd heb om het zelf verder te doen. Ze is echt een top chick en ik ga haar echt missen! En om af te sluiten met een cliché: Als ik het kan, dan kan ECHT iedereen het <3