Anissa de Bree

Zet vrouwen in hun kracht door middel van powerlifting 

Laten we samen je kracht ontdekken

Anissa de Bree

Ik laat vrouwen zien dat ze bizar sterk zijn!

120+

Vrouwen geholpen

7 jaar

Trainingservaring

3 jaar

Ervaring met coaching

Je bent als vrouw sterker dan je durft te dromen...

Ik stond zelf ooit letterlijk niet sterk in mijn schoenen, ik durfde mijn mening niet uit te spreken en liet vaak over mij heen lopen. Tot ik begon met powerliften, veel sterker werd en door de juiste coaching gaandeweg erachter kwam wie ik ben en wat ik wilde. Hierdoor durf ik mijzelf nu te omschrijven als een sterke vrouw die weet wat ze wil en waar ze voor staat.


Ik zie dat veel vrouwen zichzelf nog steeds klein houden. Ze vinden het lastig om grenzen aan te geven en trots te zijn op wie ze zijn of wat ze kunnen. Laat staan dat ze weten wie ze zijn en wat ze willen in het leven. Nu heb ik als doel om zoveel mogelijk vrouwen persoonlijk kennis te laten maken met powerliften, zodat zij zich hierdoor ook sterker gaan voelen. En dat terwijl ze hun vrouwelijkheid behouden.


Veel coaches zijn vooral gefocust op alleen de fysieke progressie van hun atleten. Ik ga naast deze progressie een stap verder en zorg dat jij ook sterke vrouw bent! Of je nou meer kilo’s in de gym wilt tillen, jezelf beter wilt leren kennen, meer wilt leren over jouw hormonen of je grenzen beter wilt leren aangeven. Ik kan jou helpen!

Vrouwen die ik heb mogen coachen

Ik kan iedereen Grow Coaching aanbevelen. Er wordt begeleiding op maat geboden, waardoor ik veranderingen maak op een manier die bij mij past. Mijn growcoach Anissa helpt mij op het gebied van trainen, techniek, mindset en voeding. Bij twijfel: doen!
Ervaring lisa bij Anissa Grow Coaching
Lisa van den Broek
Gekozen voor Grow Coaching om de persoonlijke begeleiding en vele kennis die er in huis is. Je wordt niet alleen geholpen met een trainings- en voedingsschema, maar ook mentaal is je coach er voor je. Als je echt stappen wilt maken, zowel fysiek als mentaal, is Grow Coaching een topkeuze!


Ervaring Dana Buijze bij Grow Coaching Anissa
Dana Buijze
Ik word super goed gecoacht door coach Anissa. Ze is erg betrokken heeft verstand van zaken en is super aardig. ze denkt mee en ze reageert snel op vragen. Ben heel blij met m’n keus voor grow coaching en Anissa
Recensie en ervaring Grow Coaching
Hanna de Croos

Persoonlijke coaching

Ik heb al jaren ervaring in het coachen van vrouwen binnen en buiten de sportschool. Nadat ik mijn opleiding bij Henselmans heb afgerond ben ik direct begonnen met het coachen van vrouwen. Hiernaast heb ik ook de opleidingen PTC powerlifting, Milo education & NLP afgerond en mag ik mijzelf performance coach noemen, waardoor ik jou ook goed kan helpen op het moment dat er een blessure is.


Ik krijg energie als ik mijn team zie groeien door hun grenzen in de gym te verleggen en op persoonlijk vlak aan te leren geven. Door mijn persoonlijke aanpak gaan wij ontdekken hoe jij nog meer in jouw kracht kunt gaan staan en zelfvertrouwen kunt gaan ervaren! Dit doe ik door jou letterlijk sterker en gezonder te maken, zodat je jezelf en jouw lichaam beter leert kennen.


Elke week hebben wij intensief contact via Zoom en WhatsApp, met de optie om fysiek samen naar jouw techniek in de sportschool te kijken. Door veel vragen te stellen en samen te reflecteren op problemen leer je jezelf beter kennen. Daarnaast gaan wij aan jouw gezondheid en kracht werken, terwijl je je vrouwelijkheid bewaakt. 


Samen zorgen wij ervoor dat jij jezelf een fucking sterke vrouw kan noemen. Gas geven is gegarandeerd! Wil jij er achter komen wat er nog meer uit het leven en de gym te halen valt? Plan dan een vrijblijvende kennismaking in door op de knop hieronder te klikken.


Wil jij er achter komen hoe sterk jij echt bent? 

Of vraag een gratis techniek sessie aan

Bekijk hier hoe Gioia mijn coaching heeft ervaren.

Ervaring Kesley door de coaching van Anissa

Kelsey van Dillen

Drie korte maanden terug ben ik begonnen bij Anissa. Ik had toen echt rock bottom bereikt en voelde mij totaal niet goed. Ik heb altijd een moeizame relatie met eten gehad, periodes van crashdiëten werden opgevolgd door enorme eetbuien als het niet lekker liep in mijn leven.


Ik had de hoop opgegeven dat dit ooit nog goed zou komen. Vandaar dat ik ook niet met 100% vertrouwen aan dit traject begon.


Anissa is vanaf moment een zo'n positieve energie geweest en heeft mij ontzettend goed geholpen en gesteund. Ik had nooit verwacht dat mijn leven en mindset zo zou kunnen veranderen. Terwijl ik dit schrijf word ik er gewoon emotioneel van. Niet alleen is mijn relatie met eten enorm verbeterd, ik ben als vanzelf 8 kilo afgevallen en ik sta zoveel beter in het leven.
Ik heb meer vertrouwen in mijzelf en sommige vrienden hebben zelfs gezegd geïnspireerd te zijn door mijn positiviteit.
Eigenlijk wilde ik nog niet stoppen met coaching vooral omdat het altijd zo gezellig is en ik erg gehecht ben geraakt aan Anissa en onze gesprekken, ook al weet ik dat ik voldoende geleerd heb om het zelf verder te doen. Ze is echt een top chick en ik ga haar echt missen! En om af te sluiten met een cliché: Als ik het kan, dan kan ECHT iedereen het <3