Bente Mossinkoff

Samen bouwen aan onoverwinnelijke kennis, kracht en karakter
Fitness coach Vera legt iets uit aan groep

Bente Mossinkoff

Samen kijken we naar wat wel kan

90+

Vrouwen geholpen

6 jaar

Trainingservaring

3 jaar

Ervaring met coaching

Jouw potentie

Mijn missie is om jou te laten groeien op alle vlakken om zo jouw maximale potentie te bereiken en alles uit je leven te halen. Als coach zal ik jou helpen met persoonlijke belemmeringen, fysieke en mentale groei en een optimale levenskwaliteit. Wij werken samen aan preventieve oplossingen.

Fitness is hiervoor het fundament met een holistische aanpak. Met holistische coaching kijk ik niet naar één factor maar naar alles in het geheel, op alle niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel, energie en zingeving. Mijn holistische wijze heeft als doel om jou te begeleiden naar maximale fysieke prestaties, een hoger bewustzijn, gezonde leefstijl met daarbij jouw krachten, ambities en doelen te ontdekken en bereiken.

Ik geloof dat het belangrijk is om te focussen op de synergie tussen kennis, kracht en karakter. Wanneer je jouw lichaam transformeert, transformeer je jouw kennis en karakter, en visa versa. Mijn meerzijdige coaching model is daarom gebaseerd op wetenschappelijk onderbouwde principes van de huidige trainings- en voedingsleer en jouw persoonlijke wensen, wat gecomplementeerd wordt door een diepere zingeving en betekenis.

Methode

Door middel van een betrokken, enthousiaste en eerlijke benadering wil ik jou helpen naar duurzame veranderingen en overwinningen. Hierdoor is elk coaching traject uniek, er wordt steeds gekeken naar wat de optimale manier is om jou te begeleiden.

Wij kijken samen naar welk voeding- en trainingsprogramma het beste bij jou past maar ook naar zaken als slaapoptimalisatie, leefstijlfactoren, hormonale huishouding, ontspanning en sociale gelegenheden. Geen quick fix maar een duurzame levensstijl waar je energie uithaalt.

Wat kun je verwachten?

Je kan van mij kwalitatieve kennis, fysieke groei, mentorship en zorg verwachten. Een cheerleader, uitdager en spiegel. Ik geloof in een sterke, warme en coöperatieve relatie tussen coach en cliënt om zo grootse successen te behalen. Hierom wil ik jou graag goed leren kennen. Communicatie en motivatie staan hierbij voorop.


Ik wil je niet alleen graag helpen naar je doelen en dromen maar ook onderwijzen. Begrijpen en leren waarom je iets doet om zo handvatten te geven voor een duurzame levensstijl. Dit in zowel de sportschool als jouw gehele levensstijl. Mijn kernwaarden zijn hierbij integriteit, zelfvertrouwen, passie, en vrijheid. Uit je comfortzone en in je kracht.