grow-teamdag-by-isabellaverduyn

Hulp nodig?

Stel gerust je vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! 

Stel je vraag via het formulier

Contactgegevens

Contactinformatie
Grow Coaching
Lodewijk napoleonlaan 42a
5616 BB Eindhoven
info@growcoach.nl
BTW nummer: NL861462531B01
KvK nummer: 78592712


Of vind ons op social media

Veelgestelde vragen over een Grow Coaching traject

Hoe ziet coaching bij Grow Coaching er uit?

Er wordt gekeken wat de meest optimale manier is om jou te begeleiden. Hierdoor hoeft niet elk coaching traject er hetzelfde uit te zien. Voordat je start heb je persoonlijk contact met jouw coach om de optimale aanpak voor jou te bepalen. Nadat je ook het online intake formulier hebt ingevuld heeft jouw coach genoeg informatie om jouw persoonlijke voedings- en trainingsplannen te berekenen en samen te stellen. Deze worden in jouw online omgeving gezet en met je gedeeld zodat je daarna aan de slag kunt! Je progressie wordt wekelijks bekeken en besproken en er is ruimte voor persoonlijk contact waarbij andere zaken besproken kunnen worden. Dit zorgt gegarandeerd voor resultaat binnen een traject waarin je ondertussen zelf ook veel bijleert.

Hoe vaak heb ik contact met mijn coach?

De frequentie van de coachingsgesprekken is afhankelijk van de afspraken die je maakt met jouw coach aan de hand van je behoefte. Er is minimaal wekelijks contact en hiernaast heb je de mogelijkheid om te allen tijde contact te zoeken met je coach via e-mail en Whatsapp.

Zo kan je bijvoorbeeld feedback vragen op video’s van je training zodat je zeker weet dat je de uitvoering optimaliseert. Ook heeft elke coach een groepswhatsapp waarin de teamleden elkaar motiveren en ondersteunen. Verder zijn er elk jaar 3 grote team events met techniek sessies, activiteiten en lekker eten, waar je altijd van harte welkom bent!

Verkopen jullie losse schema's?

Nee, wij verkopen geen losse schema’s. Hier geloven wij niet in. In de praktijk bereikt 90% van de mensen die een los schema afnemen niet het gewenste resultaat. Dit komt omdat er met een los schema niks wordt veranderd in het gedrag en er geen persoonlijke betrokkenheid is bij de progressie. Een schema volgen lijkt niet moeilijk, maar dat is het in de praktijk wel.

Coaching zorgt ervoor dat jij het gewenste resultaat echt bereikt. Mocht je coaching als een te grote stap zien kan je kijken of ons assessment wat voor je is.

Kan ik ook alleen voedingsbegeleiding krijgen?

Als jij behoefte hebt aan alleen voedingsbegeleiding dan is dit mogelijk. Tijdens jouw coachingstraject zal de focus dan volledig op voeding, eetgedrag en mindset gelegd worden. Echter, de prijs verandert niet. Wij leveren nog steeds kwalitatieve coaching op een hoog niveau, alleen we verleggen de focus specifiek naar voeding en eetgedrag.

Hoe lang duurt een coachingstraject?

Door het succes van de samenwerkingen tussen onze coaches en teamleden duren onze coachingstrajecten gemiddeld langer dan een jaar. Dit is echter niet verplicht. Je bent op elk moment vrij om de keuze te maken om zelfstandig verder te gaan.

De enige voorwaarde is dat de start van het traject wel minimaal drie maanden nodig heeft. Echte transformatie kost minimaal die tijd. Het aanpassen van gedrag is niet binnen een paar weken gedaan, en aanzienlijke progressie boeken ook niet!

Begeleiden jullie ook beginners?

Ja, een groot deel van de teamleden zijn bij ons gestart als beginners. Wij zorgen dat beginners geen fouten maken die 99% van de mensen in Nederland maken. Door onze jarenlange ervaring in coaching weten wij precies welke stappen jij moet zetten om het gewenste resultaat te behalen. Niemand wil toch eerst een jaar aanmodderen, terwijl hetzelfde resultaat binnen de helft van de tijd bereikt kan worden?