Duurzaam afvallen & je relatie met voeding verbeteren

In deze cursus gaan wij jou leren hoe je zelf een plan maakt om makkelijk af te vallen, vet kunt verliezen en de relatie met jezelf en voeding verbetert. 

Duurzaam afvallen & je relatie met voeding verbeteren

In deze cursus gaan wij jou leren hoe je een plan voor jezelf maakt om makkelijk af te vallen, vet kunt verliezen en de relatie met jezelf en voeding kunt verbeteren.

95% van de vrouwen die gewicht verliest in de vorm van vet, krijgt het na een bepaalde tijd weer terug. Dit is natuurlijk zonde. Maar hoe komt dit precies?


Veel vrouwen doen enorm hun best om gewicht kwijt te raken door middel van verschillende dieetvormen: Intermittent fasting, detoxes en allerlei andere manieren. Helaas valt een groot aantal hierna weer terug in oude gewoontes. 

Wil jij duurzaam én langdurig vetverlies? Dan wordt het tijd om te kijken wat voor jou echt goed vol te houden is, en in jouw huidige leven past. Geen vormen van crashdieet of andere plannen voor een aantal maanden. 

null

Vind eindelijk hét dieet wat bij jou past

Op het internet zijn tegenwoordig tientallen dieetvormen te vinden die er voor zouden zorgen dat je eindelijk afvalt en jij je weer beter kan voelen over jezelf. Toch dragen dit soort verschillende diëten niet bij aan blijvend resultaat. 


Maar hoe zorg je er dan voor dat je het resultaat wel vasthoudt? Hoe zorg je er voor dat je vet makkelijk verliest en het resultaat makkelijk vast kunt houden? Daarvoor hebben we bij Grow Coaching onze eigen methode. Het gaat namelijk verder dan: "Eet dit wel, dit niet en dan val je af." Dit is namelijk slechts een stuk van de puzzel.


Al 5 jaar begeleiden wij vrouwen om vet te verliezen, sterker te worden en lekkerder in hun vel te zitten dan ooit. Zo hebben wij al honderden dames geholpen naar duurzaam vetverlies. Hier komt altijd meer bij kijken dan alleen een calorietekort inzetten.


Wij hebben al onze kennis samen gebundeld in één cursus, zodat jij straks met jouw eigen langdurige vetverlies aan de slag kan! Dit kun je verwachten:

  • Hoe werk je met de energiebalans, en hoe stel je macronutriënten op
  • Hoe zorg je voor een blijvend goede relatie met voeding
  • Hoe pas je krachttraining en cardio toe voor het beste resultaat
  • Wat voor supplementen kan je het beste gebruiken voor vetverlies
  • Alle kennis die je nodig hebt om af te vallen en jouw droomshape vast te houden

Een cursus die jou helpt om vet te verliezen, dit vast te houden én lekker in je vel te zitten.

Hoe ziet de online cursus er uit?

Voeding & energiebalans

In deze video leggen we het fundament uit die bij iedere vetverlies doelstelling aan bod komt. Hiermee heb je meteen de basis.

Ideale macronutriënten verhouding tijdens het afvallen

In deze module gaat Vera in op de invloed van Eiwitten, koolhydraten en vetten en hoe je ze kan gebruiken voor vetverlies.

Je relatie met voeding & eetgedrag

Noor gaat het in deze module hebben over de invloed van de relatie met voeding en hoe je dit verbeterd.

Krachttraining, cardio en de toepassing voor vetverlies

Hoe je krachttraining toepast voor vetverlies en welke vormen van cardio nuttig zijn

Supplementen voor vetverlies

Welke supplementen zijn nuttig, en welke niet

Doelen stellen op de juiste manier

Hoe je doelen stelt op de juiste manier, en hoe je je progressie wil bijhouden.

Vera Schagen

Vrouwelijke transformatiecoach  

Shelly Wubbe

Vrouwelijke transformatiecoach

Anissa de Bree

Competitief powerlifter en online kracht coach

Noor Oostenveld

Eetgedrag en zelfbeeld coach

€ 50,-

Cursus duurzaam afvallen en vetverlies 

  • 8 complete lessen over afvallen en eetgedrag.
  • Mogelijkheid om vragen te stellen aan een coach 
  • Levenslang toegang tot de kennis en updates die toegevoegd worden tot de cursus
  • Inclusief een gratis coachingsessie met een coach naar keuze t.w.v. €50-,

Lees de recensies

Een super fijne cursus waarbij afvallen centraal staat, maar er ook wordt gekeken naar gewoontes, de relatie met voeding en de algehele leefstijl. Het is leerzaam voor degene die willen starten met gezonder leven, maar ook zeker voor degene die zich hier al een poosje mee bezig houdt. De feiten, het eerlijke verhaal en de praktische tips leggen echt de basis voor een gezondere leefstijl!
foto van twee meiden
Nienke
Je hebt de keuze voor jezelf gemaakt om een betere versie van jezelf te worden. Maar waar ga je beginnen? Want voordat je het weet wordt je overspoeld met informatie waardoor je niet meer weet waar je moet beginnen. Laat staan wat waar of niet waar is. Dan is deze cursus perfect voor jou! Waarom? Duidelijke uitleg, no nonsense en in duidelijk taal. Ik heb er veel van geleerd waardoor ik meteen een juiste stap in de richting kon zetten in de betere en fittere versie van mijzelf.
Susan
Een enorm waardevolle cursus over (langdurig) vetverlies! Alles wordt stap voor stap uitgelegd met video’s en wetenschappelijk onderbouwd. Voor alle informatie en kennis die wordt gedeeld vind ik het een koopje! Mocht je nog twijfelen, zou ik deze cursus zeker aanraden. Een cursus die naar mijn mening kan zorgen voor blijvend resultaat op een eenvoudige manier. Wat ik zelf erg belangrijk vind is dat er ook aandacht wordt besteed aan een gezonde relatie met voeding en mindset. Iets waar veel andere cursussen wel wat van kunnen leren. Daarnaast is er ook ruimte om al je vragen te stellen in de online community, super fijn en persoonlijk!
Foto van meisje die vera heeft gecoached
Charon

Dit krijg je extra

Coachingcall t.w.v. €50-,

Bij het aanschaffen van deze cursus krijg jij nu ook één coachingcall met een coach naar keuze ter waarde van €50. Tijdens deze call kan jij al je vragen stellen en krijg jij advies over je aanpak voor je persoonlijke doelen.

Database met oefeningen

Naast de cursus krijg je ook toegang tot een database met oefeningen, waarin een coach een oefening uitlegt op video. Zo weet je ook zeker dat je je tijd in de sportschool goed spendeert.

 Resultaten liegen niet 

Veel gestelde vragen over de vetverlies cursus

Wanneer kan ik met de cursus beginnen?

Na het afrekenen krijg jij direct een link waarmee je toegang krijgt tot de cursus.

Is er ook een mobiele app om de cursus te bekijken?

Ja, je kan via de App store Huddle downloaden en de cursus bekijken via je telefoon.

Krijg ik ook coaching tijdens deze cursus?

Nee, wel krijg je bij aankoop een gratis coachingscall t.w.v. 50 euro.

Heb ik de mogelijkheid om vragen te stellen?

Vragen kan je altijd stellen door contact met ons op te nemen via de mail. Je vraag kan je sturen naar info@growcoach.nl

Is deze cursus iets voor mij als ik al coaching volg?

Ja zeker, in deze cursus leren we je precies datgene wat je nodig hebt om vet te verliezen. Zo kan jij samen met je coach kijken naar de persoonlijke obstakels en veel sneller resultaat behalen.

Echt leren hoe je effectief vet kunt verliezen en je resultaat kunt vasthouden? Begin vandaag en wacht niet op het juiste moment.