Elian Goettsch

Ik help ambitieuze mensen richting persoonlijke groei en een goed leven.

Al meer dan 500+ mensen geholpen
psycholoog en coach elian

Elian Goettsch

Ik help ambitieuze mensen richting persoonlijke groei en een goed leven.

Al meer dan 500+ mensen geholpen

500+

Mensen onderwezen

10+

Opleidingen afgerond

6 jaar

Ervaring met coaching
trainer elian

Fitness icm psychologie

Zit jij fysiek en mentaal niet helemaal lekker in je vel? Door mijn achtergrond op zowel het gebied van fitness als psychologie help ik jou aan maximale groei op alle vlakken. Spiermassa bouwen, afvallen, sterker worden en meer energie ervaren. Je psychologische basisbehoeften vervullen, jezelf volledig accepteren, een krachtige identiteit bouwen en je levensdoelen ontdekken om deze vervolgens stapsgewijs te bereiken.

Maximale groei en het benutten van je potentie om te komen tot een goed leven is het einddoel. Intensieve fysieke en mentale coaching met een wetenschappelijk onderbouwde en individuele aanpak is het middel om dat samen te bereiken. In gespreksvoering verkennen we samen hoe voor jou een goed leven eruit ziet en hoe we daar samen voor jou aan gaan bouwen. Daarbij zet ik je regelmatig aan de slag met oefenopdrachten, zodat je jouw eigen richting ontdekt en vervult.

Karinke Stegeman

Na een lange periode van overspannenheid, burn-out en heel veel andere sores heb ik 3 maanden geleden de beslissing genomen om coaching van Elian te gaan volgen. Vanaf de start van dit traject voelde ik me serieus genomen en gesteund.

Hij heeft een engelengeduld, weet altijd de positiviteit te vinden en werkelijk alles is bespreekbaar. Het gaf me meteen al veel vertrouwen.

Op een of andere manier weet hij de juiste snaar te raken en je uit je comfortzone te halen, maar toch niet het gevoel te geven dat je zwemt.

Wat Elian hier voor elkaar heeft gekregen, is bij een psycholoog nooit gelukt.

Hij heeft het voor elkaar gekregen dat ik gewoontes, die voor mij slecht waren, na 20 jaar heb kunnen veranderen. Op meerdere gebieden; voeding, zelfvertrouwen, positiviteit, slaap, training, stress.

Ik heb weer energie. Energie om te genieten. En ik ben in staat om de voor mij juiste prioriteiten te stellen. Ik ben dichter bij mezelf gekomen, heb mezelf op een andere manier leren kennen, anders naar mezelf leren kijken en geleerd om mezelf te waarderen. Maar ook wat ik kan doen als het even niet zo lekker loopt.


Ik heb heel veel gewonnen en me in zeker 6 jaar niet zo goed gevoeld!

Coach Elian buiten

Ontdekken van persoonlijke groei

Vanaf jongs af aan was ik gefascineerd door het principe van groei. Energie ervaren en benutten om jezelf te bouwen en ontwikkelen. In alle opzichten van je leven. Een richting kiezen met gezonde groei is voor veel mensen een uitdaging. Ze missen richting en groeien de verkeerde kant op. Zonder richting verdrink je. Ongeremde groei leidt tot kanker. 

De vraag wat een goed leven voor jou is, is de belangrijkste vraag die je jezelf kunt stellen. Veel mensen lopen hierin vast. Dit leidt tot een gebrek aan richting, onbenutte potentie en negatieve stress. Hierdoor worden mensen ongelukkig en zitten ze niet lekker in hun vel.

Ik heb zelf ervaren hoe moeilijk het kan zijn te ontdekken hoe een goed leven er uit ziet, te zoeken naar richting en hoe je maximaal fysiek én mentaal kunt groeien. Ik zie een hele generatie hier tegenaan lopen waardoor ze niet het maximale uit hun leven halen. Dat is zonde en frustreert me.

Daarom is het mijn missie mensen te helpen in het ontdekken van hun richting om met maximale persoonlijke groei te bouwen aan een goed leven. Daar help ik jou graag bij.

Deze is volledig gratis

Review van Yannick

Zoveel mentale progressie boeken dat je niet eens door hebt hoeveel fysieke progressie je boekt, en vice versa. De coaching is echt de beste beslissing ooit geweest.

Ik kwam bij Elian heel erg zoekende; wat ik wilde van training en mijn leven, niet weten wie ik nou echt ben. Toen kwam Elian op mijn pad en na het kennismakingsgesprek wist ik al zeker dat deze samenwerking het allerbeste ging zijn wat ik in mijn leven kon doen. Door fijne gesprekken met de juiste vragen en maar vaak genoeg vragen ‘waarom?’ je iets echt wilt, weet Elian precies de juiste snaar te raken. Ik werd steeds verder uit mijn comfort zone geduwd en kreeg een beter beeld van wie ik nou echt wil zijn, maar vooral wie ik al ben. Dit heeft geleid tot wisselen van studie, meer voor mijzelf kiezen en hiermee écht tevreden zijn tevreden zijn. Als je naast bizarre fysieke progressie ook mentaal je allerbeste zelf wilt worden moet je zeker bij Elian zijn!

Review van Lisanne

Ik volg nu een aantal maanden coaching bij Elian en dat is een van de beste beslissingen geweest. In het verleden heb ik coaching gevolgd bij heel wat andere coaches, maar hier was ik nooit tevreden over. Het voelde totaal niet persoonlijk. Bij Elian is dat een wereld van verschil! Tijdens ons eerste gesprek voelde ik direct een klik en merkte ik gelijk dat ik eindelijk een coach had gevonden die mij wél een waardevol traject kon bieden. Voordat ik Elian leerde kennen had ik totaal geen structuur in mijn leven. Ook had ik last van eetbuien en emotie eten. Door samen een plan te maken en haalbare doelen te stellen is het mij gelukt dit helemaal om te gooien. Dankzij Elian heb ik eigenaarschap genomen op elk vlak van mijn leven. Eigenaarschap uit zich ook in mijn privé en professionele leven. Alles is namelijk met elkaar verbonden en dat merk ik nu enorm. Wanneer het balletje eenmaal begint te rollen dan rolt het lekker door op elk vlak. Ik ben blij dat ik met hulp van Elian een flinke trap heb weten te geven tegen die bal. Ik kan je Elian zeker aanraden als coach want hij kan je helpen op élk gebied in je leven. Hij helpt je waardevolle inzichten inzien en alle potentie eruit halen die al in je zit. Ik wens iedereen zijn/haar beste leven toe, maar soms heb je een Elian nodig om je eigen blinde vlekken in te zien en net wat extra gas te geven.

brede foto psycholoog elian

Ben jij klaar om verantwoordelijk te nemen voor je leven? Wil jij je richting ontdekken, je fysieke en mentale potentie bereiken en bouwen aan een goed leven? Plan dan hieronder een vrijblijvende kennismaking in.