Elian Goettsch

Coacht mensen naar persoonlijke groei en meer leven middels fysieke progressie en een gezonde leefstijl.

Al meer dan 500+ mensen geholpen
psycholoog en coach elian

Elian Goettsch

Coacht naar persoonlijke groei en meer leven middels fysieke progressie en een gezonde leefstijl.

Al meer dan 500+ mensen geholpen
500+
Mensen onderwezen

10+

Opleidingen afgerond
6 jaar
Ervaring met coaching
Ik heb nu een maand of drie online coaching van Elian, in deze tijd heeft hij mij erg vooruit geholpen.  Zijn slaap-en stress management hebben me geholpen om beter te slapen en inzicht te krijgen in wat ik doe en waarom ik dingen doe zoals ik ze doe. Het kunnen slapen van meer uren per nacht maakt een enorm verschil in beleving van mijn dagen en hoeveelheid energie. Door meer slaapuren kan ik overdag meer dingen aan en daalt ook het stressniveau. Ik kan inmiddels na enthousiast trainen in een kledingmaat kleiner!
Marijke klant bij Elian
Marijke Wieringa
Elian als (online) coach is een fijne toevoeging aan mijn leven. Tot nu toe (zo’n 4 maanden onder begeleiding) ervaar ik alleen maar voordelen. Training en voeding lopen echt super. Binnen een zeer korte tijd merk ik al een groot verschil in mijn fysiek. Waar ik eerst een “ buikje” had, is dat nu mooi strak. In mijn training zie ik alleen maar progressie. Ook mentaal is het erg fijn om iemand achter je te hebben staan. Zonder Elian was mij deze transformatie niet gelukt!
Fitness recensie elian
Christian Jager
trainer elian

Maximale persoonlijke groei, middels fysiek progressie

Hoe hoog groeit een boom? Zo hoog als die kan! Datzelfde geldt voor mensen. Helaas benutten we onze potentie maar zelden.

Ik help jou met maximale persoonlijke groei middels fysieke progressie en een gezonde leefstijl.

Dit zodat jij de energie hebt om alles uit je leven te halen en je potentie wél kunt benutten.

Al van jongs af aan ben ik geobsedeerd geweest door het principe van groei: beter, sterker en méér worden over tijd, jezelf ontwikkelen en je potentie benutten. Zowel fysiek als mentaal. Ik combineer mijn achtergrond van krachttraining met psychologie om jou maximale groei te brengen in alle aspecten van je leven.

Karinke Stegeman

Na een lange periode van overspannenheid, burn-out en heel veel andere sores heb ik 3 maanden geleden de beslissing genomen om coaching van Elian te gaan volgen. Vanaf de start van dit traject voelde ik me serieus genomen en gesteund.

Hij heeft een engelengeduld, weet altijd de positiviteit te vinden en werkelijk alles is bespreekbaar. Het gaf me meteen al veel vertrouwen.

Op een of andere manier weet hij de juiste snaar te raken en je uit je comfortzone te halen, maar toch niet het gevoel te geven dat je zwemt.

Wat Elian hier voor elkaar heeft gekregen, is bij een psycholoog nooit gelukt.

Hij heeft het voor elkaar gekregen dat ik gewoontes, die voor mij slecht waren, na 20 jaar heb kunnen veranderen. Op meerdere gebieden; voeding, zelfvertrouwen, positiviteit, slaap, training, stress.

Ik heb weer energie. Energie om te genieten. En ik ben in staat om de voor mij juiste prioriteiten te stellen. Ik ben dichter bij mezelf gekomen, heb mezelf op een andere manier leren kennen, anders naar mezelf leren kijken en geleerd om mezelf te waarderen. Maar ook wat ik kan doen als het even niet zo lekker loopt.


Ik heb heel veel gewonnen en me in zeker 6 jaar niet zo goed gevoeld!


Coach Elian buiten

Meer energie= meer groei en meer leven

Ik heb ervaring met zowel mensen met overspannenheid en burn-outklachten als mensen die simpelweg alles uit zichzelf willen halen en zo energiek en gelukkig mogelijk willen leven. Er is aandacht voor stressmanagement en goede gewoontes om jouw energielevels te maximaliseren. En meer energie betekent meer groei en meer leven.

Als docent en opleider heb ik honderden mensen onderwezen en als coach tientallen mensen geholpen. Daarbij heb ik zelf meer dan tien opleidingen gevolgd en zowel een HBO opleiding gedaan op het gebied van sport als een universitaire opleiding op het gebied van psychologie.

Al mijn kennis en ervaring gebruik ik om jou zowel fysiek als mentaal maximaal te laten groeien.


Wil jij verantwoordelijkheid nemen voor je leven en jouw potentieel benutten, zowel fysiek als mentaal? Wil jij meer progressie in de gym, meer energie ervaren en alles uit jezelf en je leven halen? Plan dan een vrijblijvende kennismaking in via de knop hieronder.

Deze is volledig gratis