Havermout pannenkoeken
26 augustus 2021 
1 min. leestijd

Havermout pannenkoeken

Een gevarieerd havermoutpannenkoeken recept dat binnen 15 minuten op tafel staat. Je hebt weinig ingrediënten nodig voor dit recept en het is makkelijk om klaar te maken. Je hebt namelijk binnen 15 minuten al 5 pannenkoeken! Bovendien kan je eindeloos variëren met dit recept door verschillende soorten toppings toe te voegen. De havermoutpannenkoeken kan je ook meenemen naar je werk of eten als tussendoortje.
  • 100 ml melk
  • 75 gram havermout
  • 1 ei
  • 1 banaan
  1. Doe alle ingrediënten in een maatbeker en meng daarna alle ingrediënten samen
  2. Pak een klein beetje boter of bijvoorbeeld kokosolie, en maak dit warm in een pan
  3. Maak van het beslag 5 pannenkoeken en bak ze in de pan
  4. Bak de hagvermoutpannenkoeken net zolang totdat beide kanten mooi bruin zijn geworden
  5. Draai de pannenkoeken wel regelmatig om, omdat je ze niet te donker wilt bakken
  Tip: gebruik als topping bijvoorbeeld honing, banaan of andere vruchten. Hierdoor zullen de macro´s wel iets veranderen!
Eet smakelijk!Per portie (circa 5 stuks)
Heb jij dit recept al gemaakt? Wat is jouw favoriete pannenkoek recept? Probeer ook eens ons recept voor gezonde carrot cake pannenkoeken!
Laat het me weten door mij te taggen in je foto op Instagram! Ik ben namelijk heel benieuwd naar jullie creaties!
Over de schrijver
Anissa is een enthousiaste en betrokken coach die graag mensen helpt om fysiek en mentaal het beste uit zichzelf te halen.
Reactie plaatsen