Heerlijk ontbijt recept tijdens de herfst: Appel crumble recept met havermout!
31 oktober 2022 
1 min. leestijd

Heerlijk ontbijt recept tijdens de herfst: Appel crumble recept met havermout!

De bladeren vallen langzaam op de grond en dat betekent dat het weer herfst is! De temperatuur zakt langzaam en ook de dagen worden steeds donkerder. Deze tijd is perfect voor mijn favoriete havermout appel crumble! Ik ga jou met dit recept precies leren hoe jij dit zelf kan maken.

  • Een halve appel
  • 2 handjes frambozen
  • 30 gram havermout
  • 2 eetlepels tarwebloem
  • Eetlepel water
  • 10 gram boter
  • Zoetstof
  • Kaneel & speculaaskruiden
  • Zout


Stap 1: zet de airfryer aan of verwarm de oven voor op 200 graden

Stap 2: snij de appel in blokjes

Stap 3: bak een ovenschaaltje en doe hier de appel en de frambozen in samen met wat kaneel en speculaaskruiden. Meng dit door elkaar

Stap 4: meng de havermout, bloem, water, boter en kruiden door elkaar in een apart bakje en kneed dit met je handen tot een crumble

Stap 5: verdeel de crumble over het fruit en zet dit in de airfryer/oven voor 8-10 minuten. Hou het altijd even in de gaten!

Top het geheel af met een goeie schep kwark, Griekse Yoghurt, wat extra fruit en optioneel wat honing!

Eetsmakelijk!

Vergeet je jouw heerlijke taartje niet met mij te delen als je klaar bent?  


Over de schrijver
Online fitness coach die vrouwen helpt om af te vallen en leert om gelukkiger te zijn met wie je nu bent.
Reactie plaatsen