Kay Smeets

Online bodybuilding en transformatie coach

Bodybuilding Coach Kay Smeets bij Grow Coaching

275+

Mannen geholpen

6

Wedstrijden gedaan

8 jaar

Ervaring met coaching

Transformaties die ik heb mogen coachen

Een zeer goede investering in je ontwikkeling, zeer diverse qua aanbod aan Coaching daardoor voor ieder wat wils. Voor mij persoonlijk is dat Kay Smeets de expert op bodybuilding gebied en voeding is.
recensie-growcoaching-kay
Joey de Bruin

Ik werk nu ongeveer een jaar samen met Kay en ben meer dan tevreden met onze samenwerking. Kijk er naar uit om volgend jaar weer verder te bouwen aan mijn fysiek met de begeleiding van Kay.


Rowan coaching van Kay smeets
Rowan Wiechmann
Kan niets anders zeggen dan dat ik zwaar tevreden ben!
Heb zelf Kay Smeets nu ongeveer een half jaar als coach en in dit halve jaar ben ik niet alleen op gebied van sport enorm vooruit gegaan, maar ook op gebied van mindset en lifestyle. Kay is erg betrokken en schakelt snel.
Recensie en ervaring Grow Coaching
Martijn Leenknegt
Online bodybuilding coach Kay Smeets

Beste shape ooit

Of je nou op het podium wilt staan of jezelf wilt voorbereiden voor een fotoshoot, je zal er hard voor moeten werken. Lichamelijk, om met minder energie nog steeds zwaar te blijven trainen, maar ook mentaal om het stemmetje in je hoofd te negeren en niet over te geven aan je honger gevoel. 

Je pusht je lichaam tot het uiterste en dat moet ook, want alleen dan kan je resultaten behalen waar je altijd al van droomt. 


Ik kan jou helpen om in je beste shape ooit te komen en je droom waar te maken. Mijn coaching is niet gebaseerd op een simpel trainingsplan en een voedingsschema. Ik zorg ervoor dat jouw fysiek transformeert door plannen te maken die volledig afgestemd zijn op jouw doelen.


Persoonlijke plannen en wekelijkse check-ins zorgen ervoor dat jij consistent traint, consistent op je voeding let, maar vooral de resultaten behaalt die jij zo graag wilt behalen.


Steven Telen

In juni 2020 was ik op zoek naar een coach die mij op alle vlakken naar een hoger niveau kon tillen. Nadat ik had gedroomd dat iemand mij vroeg of Kay geen goede coach voor mij zou zijn, heb ik direct contact met hem gezocht.


We hadden meteen een goede klik. Kay weet waar hij het over heeft en geeft altijd waardevolle feedback. De coaching van Kay heeft ertoe geleid dat een fase van hobby vetverbranding, zonder daadwerkelijk einddoel, een vette fotoshoot is geworden waarbij ik mijn beste shape ooit heb bereikt.


Mocht jij ook dromen dat iemand vraagt of Kay een goede coach voor je is, raad ik hem zeker aan. Zo niet, dan raad ik hem ook aan want een goede coach is hij heel zeker!
Podiumplek voor bodybuilding coach Kay

Ervaren wedstrijdatleet en coach

Als ervaren wedstrijdatleet en coach heb ik alles in huis om mensen met een fysieke ambitie in hun beste shape ooit te brengen. Binnen mijn coaching worden er echte resultaten geboekt. 


Als je echte discipline kan opbrengen en excuses aan de kant kan schuiven dan kan ik je helpen. Samen kunnen we je lichaam naar het volgende niveau tillen, alleen hiervoor heb ik wel jouw commitment nodig. 


Wil jij jouw lichaam naar het volgende niveau brengen?

Plan dan een vrijblijvende kennismaking in door op de knop hieronder te klikken.

Een greep uit de fysieke transformaties