Martien Wijnen

Ik coach mannen naar een fysieke en mentale transformatie


Kennismaken met Martien
Met 1 kennismaking laat ik je inzien wat je tegenhoud
Transformatie coach Martien Wijnen
205+
Mannen geholpen
4
Opleidingen afgerond
7 jaar
Ervaring met coaching

Mannen die ik heb mogen helpen

Ik word nu sinds maart begeleid door Martien. Hiervoor heb ik al eerder een coach gehad, maar bij Grow Coaching en Martien ervaar ik een veel betere kwaliteit. Je wordt op elk vlak geholpen: fitness, werk en mentaal. Je hebt fijn persoonlijk contact en ze weten in deze tijd heel snel te schakelen. Kortom ik ben meer dan tevreden en blij om onderdeel te zijn van deze groep!!
recensie van Michael voor Martien
Michael Diebels
Vind het top dat er gecombineerd wordt met mindset/business coaching + fysiek, zo word je niet alleen groter in je fysiek maar groei je ook als persoon!
Recensie van Niels Reijnen
Niel Reijnen
Investeren in een coach..hmm, voor de eerste keer was dit best een behoorlijke stap. Inmiddels zijn we 8 weken verder en is het één van de beste beslissingen ooit! Martien is gefocust op jouw progressie als cliënt. Hij zegt dan ook waar het op staat. Zowel fysiek als mentaal heb ik al flinke stappen gemaakt.
Jordy Reinik met een recensie voor Grow coaching bij coach Martien Wijnen
Jordy Reinink

Transformatieve coaching

Soms heb je het gevoel dat je iets mist, je weet wel wat je moet doen alleen lukt het je niet om het toe te passen. Dat komt niet omdat je geen motivatie hebt, alleen mis je net dat stukje kennis en ervaring wat je nodig hebt om alles tot een haalbaar plan te brengen. 


Door middel van mijn coaching kan ik jou helpen om een duidelijk plan op te stellen dat gericht is op het halen van jouw persoonlijke én fysieke doelen. 


Persoonlijke ontwikkeling, boeken lezen en ervoor zorgen dat ik financieel, spiritueel en lichamelijk gezond ben is voor mij het belangrijkste wat er bestaat. Dit breng ik ook over in mijn coaching. De transformatie die jij maakt is namelijk niet alleen maar door een beter lichaam te creëren.

De echte transformatie is door te transformeren hoe jij naar jezelf en naar de wereld kijkt en je leven tot in de volledige potentie benut.

Recensie en ervaring bij Grow Coaching

Kevin Nguyen

Het investeren in een coach is de beste keuze in die ik voor mezelf gemaakt heb om te groeien als persoon, als ondernemer en als atleet. Sinds ik werk met coach Martien Wijnen ben ik binnen 3 maanden totaal getransformeerd op het gebied van mindset, mijn relatie met fitness en voeding maar vooral op het gebied van bewustzijn van mezelf en mijn omgeving.

Alle aspecten in mijn leven zijn nu meer in harmonie dan ooit en dat is terug te zien in het resultaat in mijn business, mijn persoonlijke relaties en fysiek.

Voor de mensen die twijfelen om ook te investeren in een coach, weet dat ieder persoon een objectieve blik nodig heeft ongeacht je niveau dat je jezelf schat. Ik raad iedereen aan om een coach aan te nemen of het nu Martien Wijnen is of een andere Grow Coach, het betaald zich 10x terug in je fysiek, je mentaliteit en je algemene levenskwaliteit!

Kwaliteit van leven

Binnen mijn coaching is het belangrijk dat er commitment is naar je doel toe, alleen vind ik niet dat dit moet leiden onder de kwaliteit van het leven. Jij kan namelijk en je fysieke doelen behalen en nog steeds genieten van een avondje uit of een dag naar een festival.

Door middel van mijn kennis en ervaring als coach help ik je hierbij door een balans te vinden en voor jezelf duidelijk te hebben wat jij belangrijk vind. Door een andere manier van denken te hebben kan jij niet alleen je training maar ook het totale plaatje positief verbeteren. 


Mijn coaching is persoonlijk en zal dan ook alleen plaats vinden door middel van maandelijkse fysieke coaching gesprekken. Tijdens een coaching traject vind ik het belangrijk dat ik niet alleen zie hoe het echt met je gaat, maar ik dit ook kan voelen aan hoe jij binnenkomt en hoe jij je gedraagt. 


Ik probeer altijd het maximale resultaat te behalen op elke vlak in het leven wat voor jouw belangrijk is. 


Wil je weten hoe ik jou kan helpen?

Klik op de knop hieronder om een kennismaking aan te vragen.