Noor Oostenveld

Ik help jou om je weer zelfverzekerd en fit te voelen
Virtueel kopje koffie of thee

Noor Oostenveld

Ik help jou om je weer zelfverzekerd en fit te voelen

Virtueel kopje koffie of thee
90+
Vrouwen geholpen

7 jaar

Trainingservaring
3 jaar
Ervaring met coaching

Vrouwen die ik heb mogen coachen

Ik ben echt super blij dat ik mij heb laten coachen door Noor. In drie maanden zoveel resultaat behaald. Ik zit weer lekker in mijn fel en draag kleren die ik hiervoor nooit durfde te dragen. Ik raad het zeker aan om je te laten coachen door Grow Coaching!
ervaring Giulia Corsi bij Noor Grow Coaching
Giulia Corsi
De begeleiding van Noor is echt super, zo persoonlijk! Voor het eerst geniet ik van eten en val ik toch af. Noor neemt echt de tijd denkt met je mee. Ik merk dat ik na elk gesprek een flinke dosis motivatie heb om door te gaan. Daarnaast zijn de gesprekken ook eens erg gezellig


Romy Olde Kalter
Ik word nu een paar maanden gecoacht door Noor. Een heel nieuw traject en ik was super benieuwd of het wat voor me was. Ik voelde mij eigenlijk vanaf begin af aan al vertrouwd. Mijn coaching begon met slecht nieuws, ik kon het gelukkig direct aan Noor vertellen en ze hielp me er ook doorheen. Ik ben super blij met de coaching. Ze is er altijd voor je en helpt je door alles heen. Ze is voelt vanaf begin af aan als een vriendin en inspireert je uitermate goed!
Online fitness coaching met Noor
Suze Westra

Fitter en gelukkiger leven

Ben jij er klaar mee om na elk dieet weer opnieuw te moeten beginnen? Diëten die leiden tot eetbuien, aankomen en heel veel onzekerheid, terwijl het om je heen lijkt alsof niemand anders daar problemen mee heeft? Daar wordt niemand gelukkig, zelfverzekerd of fit van.

Noem een dieet en ik heb hem waarschijnlijk gedaan. Ik weet hoe het is om elke keer opnieuw te beginnen, hoe het is om een verkeerde relatie met voeding te hebben en ook hoe het is om onzeker over jezelf te zijn. Juist door mijn verleden heb ik een enorme passie voor voeding en training ontwikkeld.

Ik ben in gaan zien hoe het ook kan en weet zeker dat ik ook jou met mijn eigen ervaringen, kennis en positieve mindset kan coachen naar een fitter en gelukkiger leven.

anna-steggink

Anna Steggink

Ik ben zojuist 3 weken onderweg, dit doe ik bij coach Noor. Ik ben zo blij dat ik iemand naast mij heb waar ik alles mee kan delen op gebied van eten, en ook je gevoel kwijt kunt bij haar. Ik begin mij nu weer beter te voelen en kan veel beter omgaan met mijn eetgewoontes. En dit alles met heel veel PLEZIER !!!Want plezier staat boven alles, ik ben zo opgelucht en blij dat ik nu eindelijk heb gevonden waar ik naar opzoek was.

Hierboven schrijf ik iets wanneer ik 3 weken onderweg ben van coaching. Nu 4 maand verder ben ik klaar en ready om het alleen te kunnen doen. Zonder Noor waren zoveel meer dingen dan alleen voeding nog een stuk minder leuk. Ik heb heel veel geleerd over voeding en het genieten van je leven, hoe fijn het is om vroeg op te staan. Maar het mooiste wat er eigenlijk is gebeurd, is dat ik mijzelf weer terug heb gevonden. En dat ik weer gelukkig ben, en geniet van de dingen om mij heen. THANKS NOOR ❤️

Persoonlijke coaching

Laten wij ons nou eens gaan focussen op jou! Niet op hoe goed het bij de buitenwereld lijkt te gaan, maar puur op jou en jouw doelen. We gaan er voor zorgen dat deze nu ook echt behaald gaan worden! En dan heb ik het over blijvend resultaat, waar je elke dag nog trots op blijft. Samen kijken we naar een aanpak die voor jou werkt en waar jij je goed bij voelt.


Ik ga je door middel van mijn positieve, enthousiaste en eerlijke benadering blijven motiveren om te blijven kiezen voor jezelf. JOUW beste versie van JOU, daar gaan we voor.


Dus, ben jij klaar met die eeuwige diëten en wil je nu ook eindelijk duurzaam resultaat behalen? Laten we dan eens gezellig kennis maken om te kijken of ik ook jou kan helpen!

Plan dan een vrijblijvende kennismaking in door op de knop hieronder te klikken.