Over Grow Coaching

Over Grow Coaching

Wij coachen op training, voeding en gedrag

Wij zijn geen standaard online coaches die je alleen een voedings- en trainingsplan geven. Grow Coaching bestaat uit een divers team met verschillende voedingsdeskundigen, een slaapexpert, een fysiotherapeut, personal trainers en mindset coaches.

Alle specialiteiten onder één dak, zodat wij jou zo optimaal kunnen helpen tijdens jouw Grow Coaching traject.

Online coaches schieten als paddenstoelen uit de grond. Elke coach in Nederland claimt persoonlijke service te leveren, maar zij maken dat meestal niet waar. Mocht je aan willen kloten met een zo goedkoop mogelijke coach die naast zijn baan wat bij probeert te klussen zonder de juiste kennis, past onze coaching niet bij je.

Wij onderscheiden ons hier namelijk van door één-op-één coaching aan te bieden met een écht deskundige en doelgerichte aanpak.

Bij Grow Coaching heeft een coach een maximaal aantal teamleden onder begeleiding waardoor je altijd snel antwoorden op je vragen krijgt. Alle Grow Coaches zijn bovendien meervoudig opgeleid waardoor je de juiste hulp krijgt en je altijd van je coach kunt blijven leren.

Bereik jouw volledige potentie door eindelijk de stap te nemen die jou verder gaat brengen.

Coaches van Grow Coaching

Bente Mossinkoff

Kracht- & leefstijlcoach

Vera Schagen

Lifestyle & gedragscoach

Stijn Schoonhoff

Kracht- & powerliftingcoach

Anissa de Bree

Krachtcoach voor vrouwen
psycholoog en coach elian

Elian Goettsch

Vitaliteitscoach & Psycholoog

Shelly Wubbe

Fysiek & life coach

Onderdeel van het team 

Miro Vermeeren

Isabella Verduyn

Ben jij klaar om ook je leven te transformeren?

Het investeren in een coach is de beste keuze die ik voor mezelf gemaakt heb om te groeien als persoon, als ondernemer en als atleet. Sinds ik werk met coach Martien Wijnen ben ik binnen 3 maanden totaal getransformeerd op het gebied van mindset, mijn relatie met fitness en voeding, maar vooral op het gebied van bewustzijn van mezelf en mijn omgeving.
Recensie en ervaring bij Grow Coaching
Kevin Nguyen
Ik had nooit verwacht dat mijn leven en mindset zo zou kunnen veranderen in zo'n korte tijd. Niet alleen is mijn relatie met eten enorm verbeterd, ik ben als vanzelf 8 kilo afgevallen en ik sta zoveel beter in het leven. Ik heb meer vertrouwen in mijzelf en sommige vrienden hebben zelfs gezegd geïnspireerd te zijn door mijn positiviteit.
ervaring coaching door anissa
Kesley van Dillen
 Zonder Noor waren zoveel meer dingen dan alleen voeding nog een stuk minder leuk. Ik heb heel veel geleerd over voeding en het genieten van je leven, hoe fijn het is om vroeg op te staan. Maar het mooiste wat er nou eigenlijk is gebeurd, is dat ik mijzelf weer terug heb gevonden. En dat ik weer gelukkig ben, en geniet van de dingen om mij heen
Anna steggink

Zet de eerste stap naar je eigen transformatie en bekijk hoe wij jou kunnen helpen.