Over Grow Coaching

Een team vol specialisten in de fitness branche met een passie voor coaching en educatie met de focus op persoonlijke groei.

Over Grow Coaching

Een team vol specialisten in de fitness branche met een passie voor coaching en educatie met de focus op persoonlijke groei.

Wij coachen op training, voeding en gedrag

Wij zijn geen standaard online coaches die je alleen een voedings- en trainingsplan geven. Grow Coaching bestaat uit een divers team met verschillende voedingsdeskundigen, een slaapexpert, een fysiotherapeut, personal trainers en mindset coaches.

Alle specialiteiten onder één dak, zodat wij jou zo optimaal kunnen helpen tijdens jouw Grow Coaching traject.

Online coaches schieten als paddenstoelen uit de grond. Elke coach in Nederland claimt persoonlijke service te leveren, maar zij maken dat meestal niet waar. Mocht je aan willen kloten met een zo goedkoop mogelijke coach die naast zijn baan wat bij probeert te klussen zonder de juiste kennis, past onze coaching niet bij je.

Wij onderscheiden ons hier namelijk van door één-op-één coaching aan te bieden met een écht deskundige en doelgerichte aanpak.

Bij Grow Coaching heeft een coach een maximaal aantal teamleden onder begeleiding waardoor je altijd snel antwoorden op je vragen krijgt. Alle Grow Coaches zijn bovendien meervoudig opgeleid waardoor je de juiste hulp krijgt en je altijd van je coach kunt blijven leren.

Bereik jouw volledige potentie door eindelijk de stap te nemen die jou verder gaat brengen.

Coaches van Grow Coaching

Bente Mossinkoff

Kracht & holistisch coach

Vera Schagen

Lifestyle & gedragscoach

Stijn Schoonhoff

Kracht- & powerliftingcoach

Anissa de Bree

Krachtcoach voor vrouwen
psycholoog en coach elian

Elian Goettsch

Vitaliteitscoach & Psycholoog

Shelly Wubbe

Fysiek & life coach

Onderdeel van het team 

Miro Vermeeren

Isabella Verduyn

Zet de eerste stap naar je eigen transformatie en bekijk hoe wij jou kunnen helpen.