Het is weer lente! Langere dagen met meer zonlicht, alle bomen en bloemen beginnen weer te groeien en iedereen gaat wat vaker op pad. Deze gezonde, kleurrijke garnalen tortilla’s passen goed bij dit seizoen en zien er als je het mij vraagt uit als lente verpakt in een gerecht! Heerlijk fris en perfect als lunch of diner met daarbij een salade.
Ingrediënten voor 2 personen
- 4 maïs of volkoren tortilla’s
- 200 gram garnalen
- 1 grote tomaat
- 1 avocado
- Geraspte julienne wortel
- ½ mango
- ¼ komkommer
- ¼ bakje cottage cheese
- Bosui
- Sweet chili saus (zonder suiker)
Bereidingswijze
- Bak de tortilla’s aan beide kant voor 1 tot 2 minuten
- Verhit daarna wat olie in de pan en gril de garnalen
- In de tussentijd kan je de tomaat, avocado, mango en komkommer fijnsnijden
- Mix de bovenstaande ingrediënten samen met de wortel en cottage cheese
- Verspreid dit mengsel over de tortilla’s, leg daar bovenop de garnalen en maak het af met een bosuitje en wat sweet chili saus!
Eet bewust, kauw goed en geniet extra