Shelly Wubbe

Ik help vrouwen toe te werken naar een gezond lichaam en een sterke geest

Shelly Wubbe

Ik help vrouwen toe te werken naar een gezond lichaam en een sterke geest

Honderden

Vrouwen geholpen

4

Opleidingen afgerond

5 jaar

Ervaring met coaching

Vrouwen die ik heb mogen helpen

Door mijn innerlijke criticus kan ik zelf mij stappen vaak niet zien. Door het stellen van de juiste vragen, kan ze mij helpen om de situatie anders te zien, wanneer ik bijvoorbeeld een slechtere week heb. Op fysiek vlak heb ik tevens een grote verandering doorgaan. Door de coaching ben ik mijn vrouwelijke vormen weer gaan waarderen nadat ik een periode erg slank ben geweest. Ik ervaar veel voordelen van het hebben van weer een sterk en gezond fysiek. De wekelijke sessies met Shelly voelen alsof ik met een vriendin bel, die mij d.mv het stellen van de juiste vragen heel goed kan coachen om de beste versie van mijzelf te worden.
recensie maud coaching
Maud
Coaching van Shelly staat voor mij gelijk aan groei. Groei als vriendin, groei als atleet, groei als dochter, groei als persoon, etc. Naast mijn esthetische doelen, heeft Shelly zich ook hard gemaakt voor het herstellen met mijn relatie met voeding. Tijdens mijn traject heb ik zo’n duidelijk beeld gekregen over hoe misvormd die eigenlijk was en hoe slecht ik voor mijn lichaam zorgde. Door Shelly’s geduld en inlevingsvermogen, heeft ze zich echt in mij weten te verplaatsen en zijn we samen het probleem gaan aanpakken. Coaching bij Shelly is groeien. Ik kan oprecht zeggen dat Shelly mijn leven heeft veranderd. Ik voel me fit, vitaal, sterk, wijs en krachtig. Ik ben heel erg dankbaar!
Juultje

In kilo’s ben ik niet veel afgevallen, maar ik ben zo’n 30 centimeter in omtrek verloren. Ik ben me veel sterker gaan voelen.
Naast fysieke progressie, heb ik veel mentale stappen gezet. Shelly is ontzettend lief en kijkt naar het gehele plaatje. Voor haar staat je mentale gezondheid op nummer 1. Samen heeft ze met mij gekeken waar ik tegenaan liep.
In de afgelopen maanden heb ik veel geleerd over mezelf. Ik weet nu beter waar mijn grenzen liggen. Daarnaast voel ik me zelfverzekerder en heb ik mezelf weer teruggevonden. Shelly is een geweldige, lieve coach en ik ben heel dankbaar dat ik dit traject met haar ben aangegaan

recensie coaching shelly
Isabella

Duurzaam resultaat op een effectieve manier

Wil jij je lichaamsdoel bereiken en deze ook behouden op de langere termijn. Dan kan ik jou daarbij helpen.

De manier van werken met mij is dat we samen opzoek gaan naar een leefstijl die bij jou past. Zodat je op een prettige en flexibele manier resultaat behaalt wat ook duurzaam is. Mijn expertise is het helpen van vrouwen met fysieke doelstellingen zoals vetverlies en het opbouwen van spiermassa.

Tijdens de samenwerking vind ik het dan ook belangrijk dat jij zelf de juiste tools aangeleerd krijgt en beheerst om jouw doel te bereiken en dat ook uiteindelijk ook te behouden.

Daarin deel ik graag mijn kennis met jou zodat jij kan genieten van een avondje uit of een andere gelegenheid terwijl jij nog steeds jouw fitnessdoelen bereikt.

Bekijk hier hoe ik Marleen heb geholpen om meer van haar lichaam te houden en in haar beste shape ooit te komen! 

Wetenschappelijke onderbouwing icm jarenlange praktijk ervaring

Met mijn achtergrond als bewegingswetenschapper, heb ik geholpen bij wetenschappelijk onderzoek naar trainings- en voedingsaanbevelingen. Dit heeft mij geleerd om leergierig te blijven en steeds opzoek te gaan naar antwoorden.

Als coach en mentor blijf ik mijzelf daarom steeds ontwikkelen en blijf ik op de hoogte van de laatste bevindingen in het vakgebied.

Daarnaast heb ik deze theoretische kennis al veel jaren toegepast als personal trainer en online coach. Sinds mijn 18e levensjaar ben ik mensen aan het begeleiden naar een fitter lichaam en een betere mindset. In deze tijd heb ik veel aanpakken kunnen uitproberen en eigen gemaakt. Hierdoor heb ik veel ervaring met verschillende tools en technieken die bijdragen aan succes.


Wil je weten of ik jou kan helpen? 

Plan dan een vrijblijvende kennismaking in door op de knop hieronder te klikken.

Deze meiden gingen je voor

Fitness trainer die uitleg geeft over hormonen en voeding

Ervaringsdeskundige

Rond mijn 18e levensjaar ben ik gestart met krachttraining. Hiervoor had ik een erg negatief zelfbeeld en een slechte relatie met voeding. In een dusdanige mate dat ik een eetstoornis ontwikkelde, namelijk anorexia. Krachttraining heeft mij leren houden van mijn lichaam en er bewust van gemaakt hoe je er voor zorgt om een sterk en fit lichaam te hebben. Een lichaam wat jou helpt om meer uit het leven te halen.


Doordat ik zelf veel uitdagingen heb ervaren op het gebied van training, voeding en zelfbeeld, heb ik nu de juiste kennis en tools om jou te helpen deze ook te overkomen. Wat mij kenmerkt als coach is een sterk empathisch vermogen, luisterend oor maar ook humor waar nodig.

fitness coach shelly

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Wat je verder van mij als coach mag verwachten is eerlijkheid, openheid en positiviteit. Als coach vertel ik je niet per se wat je wilt horen, maar wat je moet horen. Dit altijd vanuit een punt van liefde, want ik heb oprecht het beste met je voor en wil jou al jouw doelen en dromen zien waarmaken.

Mijn coaching is daarom niet voor iedereen. Ik werk alleen samen met hoog gemotiveerde mensen die echt verandering willen in het leven.

Herken jij je hierin?

Dan ga ik graag met je in gesprek om te kijken wat voor jou de beste aanpak is.


Veelgestelde vragen over een Grow Coaching traject

Hoe ziet coaching bij Grow Coaching er uit?

Er wordt gekeken wat de meest optimale manier is om jou te begeleiden. Hierdoor hoeft niet elk coaching traject er hetzelfde uit te zien. Voordat je start heb je persoonlijk contact met jouw coach om de optimale aanpak voor jou te bepalen. Nadat je ook het online intake formulier hebt ingevuld heeft jouw coach genoeg informatie om jouw persoonlijke voedings- en trainingsplannen te berekenen en samen te stellen. Deze worden in jouw online omgeving gezet en met je gedeeld zodat je daarna aan de slag kunt! Je progressie wordt wekelijks bekeken en besproken en er is ruimte voor persoonlijk contact waarbij andere zaken besproken kunnen worden. Dit zorgt gegarandeerd voor resultaat binnen een traject waarin je ondertussen zelf ook veel bijleert.

Hoe vaak heb ik contact met mijn coach?

De frequentie van de coachingsgesprekken is afhankelijk van de afspraken die je maakt met jouw coach aan de hand van je behoefte. Er is minimaal wekelijks contact en hiernaast heb je de mogelijkheid om te allen tijde contact te zoeken met je coach via e-mail en Whatsapp.

Zo kan je bijvoorbeeld feedback vragen op video’s van je training zodat je zeker weet dat je de uitvoering optimaliseert. Ook heeft elke coach een groepswhatsapp waarin de teamleden elkaar motiveren en ondersteunen. Verder zijn er elk jaar 3 grote team events met techniek sessies, activiteiten en lekker eten, waar je altijd van harte welkom bent!

Verkopen jullie losse schema's?

Nee, wij verkopen geen losse schema’s. Hier geloven wij niet in. In de praktijk bereikt 90% van de mensen die een los schema afnemen niet het gewenste resultaat. Dit komt omdat er met een los schema niks wordt veranderd in het gedrag en er geen persoonlijke betrokkenheid is bij de progressie. Een schema volgen lijkt niet moeilijk, maar dat is het in de praktijk wel.

Coaching zorgt ervoor dat jij het gewenste resultaat echt bereikt. Mocht je coaching als een te grote stap zien kan je kijken of ons assessment wat voor je is.

Kan ik ook alleen voedingsbegeleiding krijgen?

Als jij behoefte hebt aan alleen voedingsbegeleiding dan is dit mogelijk. Tijdens jouw coachingstraject zal de focus dan volledig op voeding, eetgedrag en mindset gelegd worden. Echter, de prijs verandert niet. Wij leveren nog steeds kwalitatieve coaching op een hoog niveau, alleen we verleggen de focus specifiek naar voeding en eetgedrag.

Hoe lang duurt een coachingstraject?

Door het succes van de samenwerkingen tussen onze coaches en teamleden duren onze coachingstrajecten gemiddeld langer dan een jaar. Dit is echter niet verplicht. Je bent op elk moment vrij om de keuze te maken om zelfstandig verder te gaan.

De enige voorwaarde is dat de start van het traject wel minimaal drie maanden nodig heeft. Echte transformatie kost minimaal die tijd. Het aanpassen van gedrag is niet binnen een paar weken gedaan, en aanzienlijke progressie boeken ook niet!

Begeleiden jullie ook beginners?

Ja, een groot deel van de teamleden zijn bij ons gestart als beginners. Wij zorgen dat beginners geen fouten maken die 99% van de mensen in Nederland maken. Door onze jarenlange ervaring in coaching weten wij precies welke stappen jij moet zetten om het gewenste resultaat te behalen. Niemand wil toch eerst een jaar aanmodderen, terwijl hetzelfde resultaat binnen de helft van de tijd bereikt kan worden?