Shelly Wubbe

Ik help vrouwen hun lichaamsdoel te bereiken en deze ook te behouden

Shelly Wubbe

Ik help vrouwen hun lichaamsdoel te bereiken en deze ook te behouden.
75+
Vrouwen geholpen
4
Opleidingen afgerond
4 jaar
Ervaring met coaching
Door mijn innerlijke criticus kan ik zelf mij stappen vaak niet zien. Door het stellen van de juiste vragen, kan ze mij helpen om de situatie anders te zien, wanneer ik bijvoorbeeld een slechtere week heb. Op fysiek vlak heb ik tevens een grote verandering doorgaan. Door de coaching ben ik mijn vrouwelijke vormen weer gaan waarderen nadat ik een periode erg slank ben geweest. Ik ervaar veel voordelen van het hebben van weer een sterk en gezond fysiek. De wekelijke sessies met Shelly voelen alsof ik met een vriendin bel, die mij d.mv het stellen van de juiste vragen heel goed kan coachen om de beste versie van mijzelf te worden.
recensie maud coaching
Maud
Coaching van Shelly staat voor mij gelijk aan groei. Groei als vriendin, groei als atleet, groei als dochter, groei als persoon, etc. Naast mijn esthetische doelen, heeft Shelly zich ook hard gemaakt voor het herstellen met mijn relatie met voeding. Tijdens mijn traject heb ik zo’n duidelijk beeld gekregen over hoe misvormd die eigenlijk was en hoe slecht ik voor mijn lichaam zorgde. Door Shelly’s geduld en inlevingsvermogen, heeft ze zich echt in mij weten te verplaatsen en zijn we samen het probleem gaan aanpakken. Coaching bij Shelly is groeien. Ik kan oprecht zeggen dat Shelly mijn leven heeft veranderd. Ik voel me fit, vitaal, sterk, wijs en krachtig. Ik ben heel erg dankbaar!
Juultje

In kilo’s ben ik niet veel afgevallen, maar ik ben zo’n 30 centimeter in omtrek verloren. Ik ben me veel sterker gaan voelen.
Naast fysieke progressie, heb ik veel mentale stappen gezet. Shelly is ontzettend lief en kijkt naar het gehele plaatje. Voor haar staat je mentale gezondheid op nummer 1. Samen heeft ze met mij gekeken waar ik tegenaan liep.
In de afgelopen maanden heb ik veel geleerd over mezelf. Ik weet nu beter waar mijn grenzen liggen. Daarnaast voel ik me zelfverzekerder en heb ik mezelf weer teruggevonden. Shelly is een geweldige, lieve coach en ik ben heel dankbaar dat ik dit traject met haar ben aangegaan

recensie coaching shelly
Isabella

Duurzaam resultaat op een effectieve manier

Wil jij je lichaamsdoel bereiken en deze ook behouden op de langere termijn. Dan kan ik jou daarbij helpen.

De manier van werken met mij is dat we samen opzoek gaan naar een leefstijl die bij jou past. Zodat je op een prettige en flexibele manier resultaat behaalt wat ook duurzaam is. Mijn specialisatie ligt in het helpen van vrouwen met fysieke doelstellingen zoals vetverlies of spiermassa opbouwen.

Tijdens de samenwerking vind ik het dan ook belangrijk dat jij zelf de juiste tools aangeleerd krijgt en beheerst om jouw doel te bereiken en dat ook uiteindelijk ook te behouden.

Daarin deel ik graag mijn kennis met jou zodat jij kan genieten van een avondje uit of een andere gelegenheid terwijl jij nog steeds jouw fitnessdoelen bereikt.
Resultaat van een fitness shoot

Marleen

Ik word nu sinds augustus 2021 gecoacht door Shelly. Ze is erg
enthousiast over wat we samen bereiken, dit geeft mij de juiste motivatie
en discipline. Ze is heel kundig en weet alles wetenschappelijk te
onderbouwen. Voor alle vragen kan ik bij haar terecht. Op het gebied van
voeding en training, maar ook herstel of psychologisch.

Mijn traject is vrij zwaar, iets waar ik voor tekenende toen ik bij Shelly
kwam. Zodat ik kan laten zien hoe sterk ik fysiek en mentaal ben en zelfs
dat naar een hoger level kan brengen.

Ook ben ik tijdens dit traject op elke shape van mijzelf verliefd geworden
en heb ik geleerd om van mijn lichaam te houden op iedere mogelijke
manier. Zo bijzonder mooi om te zien waar je lijf toe in staat is. Iets waar
ik het allemaal voor doe.

Shelly denkt mee, zoekt naar oplossingen en is heel persoonlijk in haar
aanpak. Ik ben Shelly heel dankbaar tot nu toe en kijk uit naar het
eindresultaat

Science based coaching

Tijdens mijn coaching vind ik het belangrijk dat wat we doen een onderbouwd is en een achterliggende gedachten heeft. Zo zijn mijn trainings- en voedingsadviezen steeds gebaseerd op de laatste wetenschappelijke bevindingen. Dit komt voort uit mijn achtergrond als bewegingswetenschapper, waarbij ik zelf ook heb geholpen bij wetenschappelijk onderzoek naar trainings- en voedingsaanbevelingen.


Wil je weten of ik jou kan helpen? 

Plan dan een vrijblijvende kennismaking in door op de knop hieronder te klikken.

Deze meiden gingen je voor

Fitness trainer die uitleg geeft over hormonen en voeding

Dit mag je van mij verwachten

Wat je verder van mij als coach mag verwachten is eerlijkheid, openheid en positiviteit. Als coach vertel ik je niet per se wat je wilt horen, maar wat je moet horen. Wel altijd vanuit een punt van liefde, want ik heb oprecht het beste met je voor en wil jou al jouw doelen en dromen zien waarmaken. Daarin heb je meer aan mij als ik ook echt zeg waar het op staat en je niet alleen aanmoedig als een cheerleader. Wat ik overigens wel graag doe wanneer het goed gaat.

Mijn coaching stijl is eerlijk en effectief. Straight to the point. We gaan kijken waar je nu staat, waar je naar toe wilt en wat de kortste weg daarnaartoe is. Tijdens het coaching traject zullen we hiernaartoe werken op een positieve en oplossingsgerichte manier. We gaan samen opzoek naar realistische doelen en passende leefstijl veranderingen.
fitness coach shelly

Dit verwacht ik van jou

Daarin verwacht ik ook veel zelfstandigheid vanuit jou tijdens de samenwerking. Uiteindelijk wil je dit ook zelf kunnen, dus als ik je dagelijks app gaat jou dit niet helpen. Weer iets wat ik doe om jou op de langere termijn te helpen, in plaats van kijken wat nu goed voelt.

Mijn coaching is daarom ook niet voor iedereen. Ik werk alleen samen met hoog gemotiveerde mensen die echt verandering willen in het leven.

Klinkt dit als jou?

Dan ga ik graag met je in gesprek om te kijken wat voor jou de beste aanpak is.


Hoe ziet coaching bij Grow Coaching er uit?

Er wordt gekeken wat de meest optimale manier is om jou te begeleiden. Hierdoor hoeft niet elk coaching traject er hetzelfde uit te zien. Voordat je start heb je persoonlijk contact met jouw coach om de optimale aanpak voor jou te bepalen. Nadat je ook het online intake formulier hebt ingevuld heeft jouw coach genoeg informatie om jouw persoonlijke voedings- en trainingsplannen te berekenen en samen te stellen. Deze worden in jouw online omgeving gezet en met je gedeeld zodat je daarna aan de slag kunt! Je progressie wordt wekelijks bekeken en besproken en er is ruimte voor persoonlijk contact waarbij andere zaken besproken kunnen worden. Dit zorgt gegarandeerd voor resultaat binnen een traject waarin je ondertussen zelf ook veel bijleert.

Hoe vaak heb ik contact met mijn coach?

De frequentie van de coachingsgesprekken is afhankelijk van de afspraken die je maakt met jouw coach aan de hand van je behoefte. Er is minimaal wekelijks contact en hiernaast heb je de mogelijkheid om te allen tijde contact te zoeken met je coach via e-mail en Whatsapp.

Zo kan je bijvoorbeeld feedback vragen op video’s van je training zodat je zeker weet dat je de uitvoering optimaliseert. Ook heeft elke coach een groepswhatsapp waarin de teamleden elkaar motiveren en ondersteunen. Verder zijn er elk jaar 3 grote team events met techniek sessies, activiteiten en lekker eten, waar je altijd van harte welkom bent!

Verkopen jullie losse schema's?

Nee, wij verkopen geen losse schema’s. Hier geloven wij niet in. In de praktijk bereikt 90% van de mensen die een los schema afnemen niet het gewenste resultaat. Dit komt omdat er met een los schema niks wordt veranderd in het gedrag en er geen persoonlijke betrokkenheid is bij de progressie. Een schema volgen lijkt niet moeilijk, maar dat is het in de praktijk wel.

Coaching zorgt ervoor dat jij het gewenste resultaat echt bereikt. Mocht je coaching als een te grote stap zien kan je kijken of ons assessment wat voor je is.

Kan ik ook alleen voedingsbegeleiding krijgen?

Als jij behoefte hebt aan alleen voedingsbegeleiding dan is dit mogelijk. Tijdens jouw coachingstraject zal de focus dan volledig op voeding, eetgedrag en mindset gelegd worden. Echter, de prijs verandert niet. Wij leveren nog steeds kwalitatieve coaching op een hoog niveau, alleen we verleggen de focus specifiek naar voeding en eetgedrag.

Hoe lang duurt een coachingstraject?

Door het succes van de samenwerkingen tussen onze coaches en teamleden duren onze coachingstrajecten gemiddeld langer dan een jaar. Dit is echter niet verplicht. Je bent op elk moment vrij om de keuze te maken om zelfstandig verder te gaan.

De enige voorwaarde is dat de start van het traject wel minimaal drie maanden nodig heeft. Echte transformatie kost minimaal die tijd. Het aanpassen van gedrag is niet binnen een paar weken gedaan, en aanzienlijke progressie boeken ook niet!

Begeleiden jullie ook beginners?

Ja, een groot deel van de teamleden zijn bij ons gestart als beginners. Wij zorgen dat beginners geen fouten maken die 99% van de mensen in Nederland maken. Door onze jarenlange ervaring in coaching weten wij precies welke stappen jij moet zetten om het gewenste resultaat te behalen. Niemand wil toch eerst een jaar aanmodderen, terwijl hetzelfde resultaat binnen de helft van de tijd bereikt kan worden?