Shelly Wubbe

Ik help vrouwen hun lichaamsdoel te bereiken en deze ook te behouden

Shelly Wubbe

Ik help vrouwen hun lichaamsdoel te bereiken en deze ook te behouden.
50+
Vrouwen geholpen
3
Opleidingen afgerond
3 jaar
Ervaring met coaching

Vrouwen die ik heb mogen helpen

Met de hulp van Shelly leer ik hoe ik mijn voedingspatroon kan optimaliseren door haar passende tips! Ze stimuleert mij om het uiterste uit mijn trainingen te halen, waardoor ik progressie boek en de afgelopen 3 maanden aanzienlijk sterker ben geworden!

Shelly focused niet alleen op sport of voeding, maar streeft ook naar het verbeteren van mijn slaap, stress en zelfvertrouwen. De coachingssessies sluiten aan bij mijn behoeften en zijn effectief en waardevol. Shelly geeft mij veel informatie, het duwtje in de rug, de waarheid waar het op staat en de reminder aan het resultaat dat ik al behaald heb. Ik ben heel blij dat ik dit traject met haar ben begonnen.

klantrecensie shelly Grow Coaching
Rachel Mauritz
In maart ben ik begonnen met mijn coachingstraject o.b.v. Shelly. In een periode van 4 maanden heb ik meer bereikt dan ik vooraf had gehoopt. Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen en een aantal nieuwe gewoontes ontwikkeld. Inmiddels zit ik een stuk beter in mijn vel, heeft mijn zelfvertrouwen een boost gekregen, verstop ik mij niet meer in verhullende kledingstukken en bruis ik van de energie.
Sanne en haar ervaring met grow coaching
Sanne van Hermelen

Tijdens mijn samenwerking met Shelly heb ik door middel van een door  Shelly verzorgd trainingsschema en macro’s plan mijn vetpercentage  kunnen verlagen en daarbij mijn spiermassa laten groeienIk zou de coaching van Shelly beschrijven als een coachijngsstijl die je zelf  laat nadenken, laat realiseren, en daarbij de volgende stappen laat  bepalen. Shelly probeert je juist te helpen met het jezelf in je eigen kracht te kunnen zetten zodat je uiteindelijk zelf de stappen kan doorlopen. Ik ben Shelly mega dankbaar voor onze tijd samen en raad anderen zeker aan de stap te maken om met een coach aan de slag te gaan op het  moment dat je hierover twijfelt!

Grow Coaching Shelly fitness ervaring
Fleur  Minten

Coaching op duurzaam resultaat

Wil jij graag je lichaamsdoel bereiken en deze ook behouden? Dan kan ik jou daar bij helpen.

Ik zorg er voor dat je een duurzaam resultaat behaalt op een prettige en flexibele manier. Of je nu graag wilt afvallen of spiermassa opbouwen, samen gaan wij naar een geschikte oplossing kijken om zo jouw doel te bereiken.


Tijdens het traject vind ik het belangrijk dat jij zelf ook de tools leert en beheerst om jouw doel te bereiken en zo uiteindelijk ook te behouden.


Ik deel dus ook graag mijn kennis zodat jij kan genieten van een avondje uit of een andere gelegenheid, en als nog jouw fitness doelen bereikt.

recensie-shelly

Jeanique Kuiper

4 maanden geleden kwam ik bij Shelly met als doel droger te worden en mijn prestaties in de sportschool te verbeteren. Ik trainde al een tijdje, maar had het gevoel niet vooruit te komen.


Door het hanteren van een klein calorietekort, focus op kwalitatieve voeding en te trainen met een door Shelly opgesteld trainingsschema heb ik in 4 maanden al ontzettend veel bereikt. Naast de lichamelijke progressie, heb ik ook heel veel geleerd.


In een negatieve energiebalans zitten betekent niet dat je honger moet leiden, je jezelf allerlei restricties op moet leggen of je moet houden aan een strak voedingsschema. Het ‘flexibel diëten’ zoals Shelly het noemt geeft vrijheid en dit maakt het gemakkelijk vol te houden.


Ik heb mezelf een nieuwe leefstijl aangeleerd waar ik mij ontzettend goed bij voel. Het resultaat dat ik in 4 maanden heb bereikt had ik nooit bereikt zonder de hulp van Shelly.


Ik raad anderen dan ook zeker aan met een coach aan de slag te gaan als je het allerbeste uit jezelf wilt (leren) halen!

Science based coaching

Tijdens mijn coaching vind ik het belangrijk dat wat we doen een  achterliggende gedachten hebben. Zo zijn mijn trainings- en voedingsadviezen steeds gebaseerd op de laatste wetenschappelijke  bevindingen.


Door mijn achter grond als bewegingswetenschapper, heb ik  zelf ook geholpen bij onderzoek naar trainings- en voedingsaanbevelingen. Het is nu mijn passie en doel om vrouwen te begeleiden naar een sterk en  mooi vrouwelijk gevormd lichaam door middel van krachttraining.


Tijdens het coaching traject zullen we hier naar toe werken op een positieve en  oplossingsgerichte manier. We gaan samen opzoek naar realistische  doelen en passende leefstijl veranderingen.


Samen gaan we aan de slag om jouw doel te bereiken.


Wil je weten of ik jou kan helpen? 

Plan dan een vrijblijvende kennismaking in door op de knop hieronder te klikken.

Deze meiden gingen je voor