Stijn Schoonhoff

Kracht- en Powerliftingcoach

Stijn Schoonhoff

Kracht- en Powerliftingcoach

100+

Mensen geholpen

4 jaar

Wedstrijd ervaring

3 jaar

Ervaring met coaching
Online powerlift coach Stijn

Een systematische aanpak van krachttraining

Als je kijkt naar hoe je jouw maximale potentie kunt bereiken dan gaat het niet om zo snel mogelijk zo veel mogelijk resultaat proberen te bereiken, maar om een lange termijn plan. Krachtsport is een marathon, geen sprint (ondanks dat de meeste krachtsporters een hekel hebben aan cardio). Daarom is het belangrijk om goed te kijken naar wat voor het individu het beste resultaat oplevert, zonder hierbij in te leveren op herstel en duurzaamheid. Door dit in het achterhoofd te houden, zul jij niet alleen binnen de eerste maanden progressie boeken, maar ook over een jaar, twee jaar of zelfs langer nog steeds duurzame stappen kunnen maken.

Door mijn gezonde obsessie met programmering en technische efficiëntie rondom het powerliften heb ik door de jaren heen een enorme berg aan kennis opgebouwd rondom fitness en krachttraining waarmee ik zowel beginners als ervaren krachtsporters en powerlifters graag op weg help.

Ben jij op zoek naar een coach die een wetenschappelijke benadering combineert met een hele hoop ervaring, plezier in het sporten en tegelijkertijd jou als persoon op weg helpt? Dan ben ik de coach voor jou.

Damian van Meurs

Ik word sinds Februari 2022 gecoached door Stijn. Ik ben de samenwerking aangegaan, omdat ik niet consistent op een duurzame manier kon trainen en met mijn voeding omgaan. Ik kan achteraf zeggen dat dit de beste keuze is geweest om mijn levensstijl aan te pakken. In een jaar tijd ben ik enorm gegroeid op fitness en persoonlijk vlak waar ik Stijn enorm dankbaar voor ben. Stijn is oplossingsgericht, flexibel en behulpzaam en geeft je altijd de feedback die je nodig hebt en daar ga ik zeer goed op! Wat een jaar en wat een PR's in de gym, op naar meer.

Specifieke aanpak

Er zijn zat mensen die je online en "one-size fits all" oplossing proberen aan te bieden en beweren de magische code naar maximaal resultaat te hebben gekraakt. De realiteit is helaas dat iedereen anders is en het dus niet zo simpel is.

Door de juiste data bij te houden, kunnen we inzichtelijk maken wat er nou écht werkt voor jou. Door een bottom-up aanpak werken we toe naar een trainingsmethodiek die perfect op jou afgestemd is en waarmee jij naar je maximale potentie kan toewerken.

Hoe meer we hierin samenwerken, hoe beter en duurzamer het resultaat uiteindelijke zal zijn.

Coaching is daarom wat mij betreft geen manier om je een trainings- en voedingsschema voor te schotelen, maar een samenwerking waarin we ons focussen op een specifieke lange termijn strategie.

 

Ben jij klaar om naar je maximale potentie toe te werken? 

Plan een kennismaking in, zodat we samen kunnen kijken naar een passende aanpak.

Mensen die ik heb mogen helpen

Sinds December 2021 word ik gecoacht door Stijn. Sindsdien heb ik enorme stappen gemaakt . Zowel op het gebied van krachttraining als op het gebied van mindset. Ik denk dat Stijn zelf niet doorheeft hoe veel waarde hij toevoegt aan mijn leven. Ik kan een coach aanraden aan een ieder die in zichzelf wil investeren.

John Dumee

Ik heb al ruim 7 maanden coaching van Stijn en ik zal voorlopig zeker nog blijven hangen! Ik ben bij Stijn begonnen omdat ik graag wou sporten. Zelf kwam ik er niet doorheen, ik vond het maar doelloos en saai. Via instagram kwam ik Stijn tegen en zo zijn we in gesprek geraakt over powerliften. Nu inmiddels zijn we 7 maanden verder en staat mijn eerste mockmeet gepland! Naast het sporten vind ik de persoonlijke groei die ik doormaak nog veel waardevoller! Stijn denkt echt goed met me mee en weet me ook precies goed te motiveren.

Joao Godinho

Ik ben zo blij dat ik de stap heb gezet om met een coach aan de slag te gaan. Onbewust ben ik op sommige momenten te gefxeerd bezig met voeding en sport waarbij Stijn me een spiegel voorhoudt en mij laat zien wat goed is en waar mijn gedrag vandaan kan komen. Trainingwise ben ik minder gaan trainen wat voor mij een enorme drempel was, maar mijn trainingen zijn nog nooit zo goed gegaan.

Floortje Leander