Stijn Schoonhoff

Powerlift en transformatie coach voor mannen die fysiek en mentaal sterker willen worden.

Stijn Schoonhoff

Kracht- en Powerliftingcoach voor mensen die duurzame progressie willen boeken

3 keer
Bodyweight deadlift
3 jaar

Wedstrijd ervaring

2 jaar
Ervaring met coaching
Ondanks dat ik in deze korte periode nog weinig heb kunnen trainen vanwege een lockdown, corona en een blessure, heb ik al enorme stappen gemaakt. Zowel op het gebied van (kracht)training als op het gebied van mindset.

John Dumee

Bij Stijn merk je gelijk dat hij van aanpakken houdt. Hij maakt alles niet te ingewikkeld en zorgt ervoor dat er stap voor stap meer diepgang ontstaat in de coaching.                
evaring stijn powerlifting coach meisje
Job ten Hacken

Ik ben zo enorm blij dat ik deze stap heb gezet. Stijn kan me een spiegel voorhouden op momenten dat dat nodig is en mijn trainingen zijn nog nooit zo goed gegaan. Al met al super blij dat ik deze stap als student heb genomen, want ik weet zeker dat ik hier levenslang profijt van ga hebben!

Floortje Leander

Online powerlift coach Stijn

Duurzaam resultaat

Als je kijkt naar hoe je jouw maximale potentie kunt bereiken dan gaat het niet om zo snel mogelijk zo veel mogelijk resultaat proberen te bereiken, maar om een lange termijn plan. Krachtsport is een marathon, geen sprint (ondanks dat de meeste krachtsporters een hekel hebben aan cardio). Daarom is het belangrijk om goed te kijken naar wat voor het individu het beste resultaat oplevert, zonder hierbij in te leveren op herstel en duurzaamheid. Door dit in het achterhoofd te houden, zul jij niet alleen binnen de eerste maanden progressie boeken, maar ook over een jaar, twee jaar of zelfs langer nog steeds duurzame stappen kunnen maken.

Door mijn gezonde obsessie met programmering en technische efficiëntie rondom het powerliften heb ik door de jaren heen een enorme berg aan kennis opgebouwd rondom fitness en krachttraining waarmee ik zowel beginners als ervaren krachtsporters en powerlifters graag op weg help.

Ben jij op zoek naar een coach die een wetenschappelijke benadering combineert met een hele hoop ervaring, plezier in het sporten en tegelijkertijd jou als persoon op weg helpt? Dan ben ik de coach voor jou.

Ik wordt sinds December 2021 gecoacht door Stijn. Ondanks dat ik in deze korte periode nog weinig heb kunnen trainen vanwege een lockdown, corona en een blessure, heb ik al enorme stappen gemaakt. Zowel op het gebied van (kracht)training als op het gebied van mindset.


Ik denk dat Stijn zelf niet doorheeft hoeveel waarde hij toevoegt aan mijn leven.


Ik kan een coach aanraden aan een ieder die in zichzelf wilt investeren!

Online fitness coaching Stijn

Specifieke aanpak

Er zijn zat mensen die je online en "one-size fits all" oplossing proberen aan te bieden en beweren de magische code naar maximaal resultaat te hebben gekraakt. De realiteit is helaas dat iedereen anders is en het dus niet zo simpel is.

Door de juiste data bij te houden, kunnen we inzichtelijk maken wat er nou écht werkt voor jou. Door een bottom-up aanpak werken we toe naar een trainingsmethodiek die perfect op jou afgestemd is en waarmee jij naar je maximale potentie kan toewerken.

Hoe meer we hierin samenwerken, hoe beter en duurzamer het resultaat uiteindelijke zal zijn.

Coaching is daarom wat mij betreft geen manier om je een trainings- en voedingsschema voor te schotelen, maar een samenwerking waarin we ons focussen op een specifieke lange termijn strategie.

 

Ben jij klaar om naar je maximale potentie toe te werken? 

Plan een kennismaking in, zodat we samen kunnen kijken naar een passende aanpak.