Vacature: Fitness en transformatie Coach (mannen) 

Help mannen in Nederland om betere resultaten te behalen op fitness en persoonlijk vlak

Coaching is niet je vak, het is je passie. Als iemand moeite heeft om zijn doelen te behalen op het gebied van fitness, dan spring jij gelijk bij om hem te adviseren op het gebied van training. De laatste onderzoeken en ontwikkelingen in de fitnessbranche volg je op de voet, zodat jij dit gelijk op jezelf en anderen toe kunt passen. Fitness is een belangrijk onderdeel in jouw leven en dus ben jij enthousiast om dit op andere over te brengen. 
Door je ervaring in de sportschool en daarbuiten heb jij ondertussen al meer dan genoeg kennis om andere hier mee te helpen. Is fitness en persoonlijke ontwikkeling waar jij het liefste mee bezig bent? En droom jij er van om anderen te coachen? Dan zou je wel eens een match kunnen zijn met Grow Coaching! 

Onderdeel van een team met dezelfde passie

miro en martien op teamdag

Maar wat doet Grow Coaching?

Wij zijn geen standaard online coaches die je alleen een voedings- en trainingsplan geven. Grow Coaching bestaat uit een divers team met verschillende voedingsdeskundigen, een slaapexpert, een fysiotherapeut, personal trainers en mindset coaches.

Alle specialiteiten onder één dak, zodat wij de klant zo optimaal kunnen helpen tijdens een Grow Coaching traject.

Online coaches schieten als paddenstoelen uit de grond. Elke coach in Nederland claimt persoonlijke service te leveren, maar zij maken dat meestal niet waar. Mocht je aan willen kloten met een zo goedkoop mogelijke coach die naast zijn baan wat bij probeert te klussen zonder de juiste kennis, past onze coaching niet bij je.

Wij onderscheiden ons hier namelijk van door één-op-één coaching aan te bieden met een écht deskundige en doelgerichte aanpak.

Bij Grow Coaching heeft een coach een maximaal aantal teamleden onder begeleiding waardoor je altijd snel antwoorden op je vragen krijgt. Alle Grow Coaches zijn bovendien meervoudig opgeleid waardoor we juist veel van elkaar leren. 

Is dit je droombaan?

Droom jij er van om mensen te begeleiden op het gebied van voeding, training en persoonlijke ontwikkeling? Zie jij het al helemaal zitten om je eigen tijden in te delen en dagelijks bezig te zijn met coachen? 


Dan ben jij de nieuwe coach waar wij naar op zoek zijn! 

miro die noor iets uitlegt

Niet iedereen is geschikt voor deze functie.

Naast dat jij mannen gaat helpen om hun fitness doelen te behalen, wordt je ook onderdeel van Team Grow Coaching. Het is dus belangrijk dat jij een teamspeler bent, maar ook zelfstandig weet te werken. Het is geen dagelijkse 9 tot 5.


We verwachten van je dat jij naast coachen ook bezig bent met persoonlijke ontwikkeling en er voor open staat om je kennis met anderen te delen. Actief zijn op social-media moet voor jou niets nieuws zijn. 


Je zal gaan werken volgens onze coaching principes en met onze systemen die jou een betere coach maken. Daarnaast zal je elke maand met het team samen te komen voor teambuilding, kennis te delen, content te maken en meer! 


We hebben geen hoge eisen met papiertjes die je nodig hebt om bij ons coach te worden. Wel verwachten we van je dat je passie hebt voor coachen, ambitieus en leergierig bent. Beetje sociaal is ook wel fijn tijdens onze teamevents en onze wekelijkse huddles! 

Ben jij de nieuwste mannen coach van Grow Coaching?

 • Ervaring met coaching. Door zelf mensen te begeleiden of zelf een keer onder begeleiding  gezeten van een coach.
 • Passie voor fitness. Wekelijks meerdere keren ben jij actief aan het sporten
 • Teamspeler. Je houdt er van om in een team te werken, waar jij jezelf verder kan ontwikkelen
 • Persoonlijke ontwikkeling. Bezig zijn met je eigen ontwikkeling is niks nieuws voor je.
 • Social-media. Actief zijn op social-media is voor jou geen probleem en ondertussen heb je ook een eigen following opgebouwd.
 • Fulltime. Je staat er voor open om fulltime te gaan coachen en meer dan 30+ mannen te begeleiden. 
 • Enthousiast en leergierig. Je bent positief ingesteld en gaat geen uitdagingen uit de weg. 
 • Creatief en ondernemend. Samen met het team vind je het leuk om te brainstormen over nieuwe ideeën voor Grow Coaching
 • Informatie delen. Je vindt het leuk om anderen te helpen en je kennis te delen met anderen door middel van blogs of video's

Dit mag jij van ons verwachten

 • Groeipotentie. Je maandelijkse inkomen groeit mee met je verantwoordelijkheid. Er is geen salarisplafond.
 • Autonomie. Je bent zelfstandig en vrij om jouw 'stukje van je business' naar een volgende niveau te tillen.
 • Specialisten. Je bent lid van een team en binnen team Grow Coaching heb jij verschillende specialisten die jou altijd kunnen helpen.
 • Team events. Meerdere malen per jaar organiseren we leuke teamuitjes en team events die altijd worden vastgelegd door een fotograaf.
 • Content. Binnen ons team hebben we een fotograaf die altijd voor je klaar staat om nieuwe content te schieten.
 • Ontwikkeling. Groei staat centraal bij Grow Coaching. Wil jij je ergens ontwikkelen? Dan helpen en ondersteunen we je daarbij.
 • Vriendschap. Wij zijn geen bedrijf met alleen maar werknemers, zie ons als een voetbalteam die samen speelt om de top te bereiken. Een team van alleen maar leuke mensen die dezelfde passie en interesses delen.

Solliciteren? Stuur een mail met je motivatie + CV.