Vera Schagen

Samen werken aan je mindset en fitness doelen voor duurzaam resultaat
Fitness coach Vera legt iets uit aan groep

Vera Schagen

Samen kijken we naar wat wel kan

90+

Vrouwen geholpen

6 jaar

Trainingservaring

3 jaar

Ervaring met coaching
Fitness coach van Grow Coaching

Meer zelfvertrouwen

Wil jij met meer zelfvertrouwen door het leven gaan. Dan kan ik je daarbij helpen!

Samen werken we aan een positief zelfbeeld door te bouwen aan meer dan alleen je fysiek. We zoomen in op gebieden van voeding, fitness en mind en passen daarin nieuwe gewoontes toe zodat jij op een duurzame manier resultaat behaalt die je achteraf ook kunt behouden.

Bekijk hier hoe Priscilla het coachingstraject heeft ervaren

Progressie zonder restrictie

Geen restricties of andere poespas. We werken samen naar een leefstijl dat bij jou past! En dat is inclusief etentjes, feestjes en CHOCOLA :)

Daarbij leer ik je de nodige kennis en tools, zodat je jouw uiteindelijk behaalde resultaat zelf ook kunt onderhouden!

Ik ben er om je te laten geloven in jezelf! Je te pushen richting je doelen. Ik laat je inzien dat je tot veel meer in staat bent! Maar ik houd je ook een spiegel voor… Om op die manier ALLES eruit te halen wat erin zit!

En dat is meer dan alleen fysieke verandering.


Dus, ben jij klaar om uit die negatieve sleur te komen, meer zelfvertrouwen te krijgen en duurzaam resultaat te behalen? Laten we dan eens gezellig kennis maken om te kijken of ik ook jou kan helpen!

Plan dan een vrijblijvende kennismaking in door op de knop hieronder te klikken.

Ervaringen van klanten

Beste cadeau ooit!
Investeren in een goede coach is het beste cadeau geweest wat ik mezelf heb kunnen geven. Geen quick fix of crashdieet maar samen kijken naar wat je nodig hebt. Vera kijkt niet alleen naar het fysiek maar juist ook naar het mentale aspect.
resultaat fitness coaching
Femke Swaans
Een aanrader!
De keuze voor Vera heb ik gemaakt omdat het trainen naar een hoger niveau wilde tillen in combinatie met het aanleren van nieuwe gewoontes om beter voor mijzelf te zorgen. We hebben al mooie mentale, maar ook fysieke resultaten geboekt zonder mijn voeding te tracken.
foto van alissa
Alissa Molenbuur
Duurzame levensstijl
Vera sprak me aan omdat ze expliciet aangaf dat ze veel aandacht geeft aan zelfbeeld. Vera helpt me goed op weg met fitness en voeding (je kan haar altijd appen), maar wat voor mij persoonlijk heel hulpvol is, is het feit dat er wordt gekeken naar een duurzame levensstijl met de focus op een goede relatie met voeding en sporten. Niet alleen de focus op (zo snel mogelijk) afvallen, maar goede routines vinden.
Kia Groeneveld