coach-vera

Vera Schagen

Ik leer vrouwen trouw te blijven aan zichzelf en eigenaarschap te nemen over hun eigen geluk.
Door jou aandacht aan jezelf te laten besteden en hierbij te focussen op voeding, fitness, leefstijl en gedrag, word jij je bewust van wat jij wilt en krijg je vertrouwen hiervoor te kiezen.
Fitness coach Vera legt iets uit aan groep

Vera Schagen

Ik leer vrouwen trouw te blijven aan zichzelf en eigenaarschap te nemen over hun eigen geluk.
Door jou aandacht aan jezelf te laten besteden en hierbij te focussen op voeding, fitness, leefstijl en gedrag, word jij je bewust van wat jij wilt en krijg je vertrouwen hiervoor te kiezen.

100+

Vrouwen geholpen

6 jaar

Trainingservaring

3 jaar

Ervaring met coaching
coach-vera

De zoektocht naar jezelf

We gaan even een stukje terug in de tijd, na een aantal jaar jongere Vera.  

Ik was onzeker, beïnvloedbaar en deed er alles aan om leuk gevonden te worden. Ik was daardoor makkelijk over te halen dingen te doen die ik eigenlijk niet wilde. Ik deed een dansopleiding. De opleiding was zwaar: fysiek en mentaal.

Fouten maken of opgeven was falen en het was belangrijker wat mensen van mij vonden dan wat ik zelf vond. Ik vond mezelf al snel ‘te dik’ en deed er alles aan om dat te veranderen. Door al deze probeersels en het niet kunnen omgaan met emoties ontstonden mijn eetbuien. Ik ontwikkelde binge eating disorder, had weinig vertrouwen in mijzelf en een onwijs slecht zelfbeeld.

Met de keuzes die ik maakte bleef ik niet trouw aan wat ik eigenlijk wel of niet wilde en was daardoor dood ongelukkig. Na een tijd besefte ik mij dat ik mijn leven niet leefde voor mijzelf maar voor andere. Dit had ik te veranderen. Nu kan ik mij niet meer voorstellen dat ik niet meer voor mijn eigen geluk zou kiezen.

Bekijk hier hoe Priscilla het coachingstraject heeft ervaren

Ervaringen

Beste cadeau ooit!
Investeren in een goede coach is het beste cadeau geweest wat ik mezelf heb kunnen geven. Geen quick fix of crashdieet maar samen kijken naar wat je nodig hebt. Vera kijkt niet alleen naar het fysiek maar juist ook naar het mentale aspect.
resultaat fitness coaching
Femke Swaans
Een aanrader!
De keuze voor Vera heb ik gemaakt omdat het trainen naar een hoger niveau wilde tillen in combinatie met het aanleren van nieuwe gewoontes om beter voor mijzelf te zorgen. We hebben al mooie mentale, maar ook fysieke resultaten geboekt zonder mijn voeding te tracken.
foto van alissa
Alissa Molenbuur
Duurzame levensstijl
Vera sprak me aan omdat ze expliciet aangaf dat ze veel aandacht geeft aan zelfbeeld. Vera helpt me goed op weg met fitness en voeding (je kan haar altijd appen), maar wat voor mij persoonlijk heel hulpvol is, is het feit dat er wordt gekeken naar een duurzame levensstijl met de focus op een goede relatie met voeding en sporten. Niet alleen de focus op (zo snel mogelijk) afvallen, maar goede routines vinden.
Kia Groeneveld
coach-vera

Leef voor jezelf

Het vertrouwen hebben in jezelf, kiezen voor wat jij écht wilt en je eigen belang op één zetten, zijn punten die bij veel vrouwen ontbreken waardoor ze in een sleur terecht komen van ongeluk en wantrouw. Juist die vrouwen wil ik aandacht aan zichzelf laten besteden door te werken aan hun manier van leven.

Dat betekent dat we aan meer gaan werken  dan alleen je fysiek. Het leven draait namelijk om meer dan het nastreven van een bepaald lichaam, het leven is veel meer dan dat! Maar tegenwoordig lijkt het alsof we ons daar enorm in verliezen. Samen focussen we op de dingen die er écht toe doen: gezondheid, verbinding en vertrouwen.

Hierdoor word je je bewust van wat je echt wilt en krijg je  het vertrouwen om hiervoor te kiezen. Want geluk zit hem in het leven naar wie jij bent. Door zelfstandig keuzes te maken, leer je op jezelf te vertrouwen en te gaan voor wat jou gelukkig maakt.

Ben jij klaar om écht te gaan voor jouw eigen geluk? 

Maak dan de eerste stap en plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in!

Deze dames gingen je voor

Review van Puck

Ik heb vier maanden onder de coaching van Vera gelopen. Toen ik begon wilde ik eruit zien als de sterkste versie van mezelf -dacht ik-. Vera heeft mij laten inzien dat sporten en fit zijn veel meer is dan er fit uitzien. Ik ben Vera onwijs dankbaar. Het mentale plaatje dat ik van mezelf had veranderde en langzamerhand voelde ik me fitter, sterker, maar vooral ook zelfverzekerder. Mijn spiegelbeeld geeft nu weer hoe ik er daadwerkelijk uit zie. Om deze reden gun ik iedereen een Vera.

Review van Anouk

Nadat ik maanden heb gestruggled met zelf sporten en letten op voeding, maar eigenlijk niet weten wat ik aan het doen was, en niet het gewenste resultaat zien en voelen, ben ik ontzettend dankbaar voor wat Vera mij heeft gebracht. Niet alleen op het gebied van sport en voeding heb ik enorme stappen gemaakt, maar ook mentaal hebben de afgelopen maanden bij Vera mij enorm veel gebracht. Vera is een krachtige vrouw van wie je niet alleen veel kan maar ook wilt leren. De empathie die elke call vanuit haar kant richting jou komt is dan ook enorm fijn en menselijk. Maar weet ook juist enorm te motiveren om je doelen te bereiken. Soms zelfs doelen waar je in eerste instantie anders over nadacht. Al met al een enorm goede investering in jezelf. Vera als coach is een super fijne ervaring geweest, iets wat ik voor altijd blijf meedragen en positief op terug kijk! Lots of love!

Review van Jessica

In deze tijd heb ik inzicht gekregen in wat ik nodig heb, zowel fysiek als mentaal.

Ze helpt je op een positieve manier en weet soms ook de gevoelige snaar te raken. Dit heeft mij geholpen om verder te groeien. Door Vera heb ik steeds meer zelfvertrouwen gekregen, waar ik enorm dankbaar voor ben. Vera laat je meedenken, stelt vragen en maakt je daardoor steeds meer bewust. Erg fijn, want dit helpt mij zelf verder te gaan nu mijn coachingstraject ophoudt. Daarnaast krijg ik altijd enorm veel energie van Vera en weet ze haar enthousiasme goed over te brengen.

Dankjewel voor de fijne coaching, lieve Vera!

Review van Femke

4 maanden geleden ben ik begonnen met coaching bij Vera. Na al langere tijd in de sportschool te staan raakte ik mijn doel kwijt. Dat wou ik samen met Vera weer terugvinden. Vera luistert, verplaatst zich in jouw situatie, geeft advies, staat voor je klaar en heeft oprecht het beste met je voor. Niet alleen kijkt ze naar je progressie in de sportschool, maar ze neemt ook de tijd voor je mentale gezondheid. Dat is juist wat ik harder nodig had. Bij Vera heb ik me kunnen openstellen en daardoor heb ik mooie resultaten geboekt. Ook na deze 4 maanden kan ik zelfstandig doorgaan, omdat het gaat om een lifestyle change en geen quick fix. Het was een waardevolle investering in mezelf, die ik iedereen kan aanraden.

Femke

Veelgestelde vragen over een Grow Coaching traject

Hoe ziet coaching bij Grow Coaching er uit?

Er wordt gekeken wat de meest optimale manier is om jou te begeleiden. Hierdoor hoeft niet elk coaching traject er hetzelfde uit te zien. Voordat je start heb je persoonlijk contact met jouw coach om de optimale aanpak voor jou te bepalen. Nadat je ook het online intake formulier hebt ingevuld heeft jouw coach genoeg informatie om jouw persoonlijke voedings- en trainingsplannen te berekenen en samen te stellen. Deze worden in jouw online omgeving gezet en met je gedeeld zodat je daarna aan de slag kunt! Je progressie wordt wekelijks bekeken en besproken en er is ruimte voor persoonlijk contact waarbij andere zaken besproken kunnen worden. Dit zorgt gegarandeerd voor resultaat binnen een traject waarin je ondertussen zelf ook veel bijleert.

Hoe vaak heb ik contact met mijn coach?

De frequentie van de coachingsgesprekken is afhankelijk van de afspraken die je maakt met jouw coach aan de hand van je behoefte. Er is minimaal wekelijks contact en hiernaast heb je de mogelijkheid om te allen tijde contact te zoeken met je coach via e-mail en Whatsapp.

Zo kan je bijvoorbeeld feedback vragen op video’s van je training zodat je zeker weet dat je de uitvoering optimaliseert. Ook heeft elke coach een groepswhatsapp waarin de teamleden elkaar motiveren en ondersteunen. Verder zijn er elk jaar 3 grote team events met techniek sessies, activiteiten en lekker eten, waar je altijd van harte welkom bent!

Verkopen jullie losse schema's?

Nee, wij verkopen geen losse schema’s. Hier geloven wij niet in. In de praktijk bereikt 90% van de mensen die een los schema afnemen niet het gewenste resultaat. Dit komt omdat er met een los schema niks wordt veranderd in het gedrag en er geen persoonlijke betrokkenheid is bij de progressie. Een schema volgen lijkt niet moeilijk, maar dat is het in de praktijk wel.

Coaching zorgt ervoor dat jij het gewenste resultaat echt bereikt. Mocht je coaching als een te grote stap zien kan je kijken of ons assessment wat voor je is.

Kan ik ook alleen voedingsbegeleiding krijgen?

Als jij behoefte hebt aan alleen voedingsbegeleiding dan is dit mogelijk. Tijdens jouw coachingstraject zal de focus dan volledig op voeding, eetgedrag en mindset gelegd worden. Echter, de prijs verandert niet. Wij leveren nog steeds kwalitatieve coaching op een hoog niveau, alleen we verleggen de focus specifiek naar voeding en eetgedrag.

Hoe lang duurt een coachingstraject?

Door het succes van de samenwerkingen tussen onze coaches en teamleden duren onze coachingstrajecten gemiddeld langer dan een jaar. Dit is echter niet verplicht. Je bent op elk moment vrij om de keuze te maken om zelfstandig verder te gaan.

De enige voorwaarde is dat de start van het traject wel minimaal drie maanden nodig heeft. Echte transformatie kost minimaal die tijd. Het aanpassen van gedrag is niet binnen een paar weken gedaan, en aanzienlijke progressie boeken ook niet!

Begeleiden jullie ook beginners?

Ja, een groot deel van de teamleden zijn bij ons gestart als beginners. Wij zorgen dat beginners geen fouten maken die 99% van de mensen in Nederland maken. Door onze jarenlange ervaring in coaching weten wij precies welke stappen jij moet zetten om het gewenste resultaat te behalen. Niemand wil toch eerst een jaar aanmodderen, terwijl hetzelfde resultaat binnen de helft van de tijd bereikt kan worden?