Een dag waarbij je als vrouw weer écht vrouw mag zijn!

4 september 2022| 13:30 tot 21:00 | Powerhouse Eindhoven

Leer hoe jij als vrouw optimaal kunt floreren

Binnen één dag jouw leven als vrouw verrijken? Je krijgt hier de inzichten, kennis en doorbraak die je nodig hebt om de volgende stappen van jouw journey te zetten. Een dag waarbij je als vrouw weer écht vrouw mag zijn!


  • Krijg helder wie je écht bent in de kern
  • Ontdek waar je naar toe wilt in het leven
  • Leer praktische psychologie tips die jouw succes garanderen
  • Leer simpele zelfverdediging trucs zodat je je veiliger dan ooit gaat voelen
  • Optimaliseer jouw hormoonwaarden zodat je in balans en vol energie raakt

Een dag om nooit te vergeten

Voel je veiliger dan ooit

Veel vrouwen voelen zich onveilig op straat of in de sportschool. Tijdens deze vrouwendag krijg jij les in Krav Maga, een Israëlisch vechtsport waarbij jij leert hoe jij jezelf kan verdedigen tijdens onveilige situaties. 
vera coach

Voel je sexy, mooi en sterk! 

Dans is meer dan alleen bewegen op muziek dans is kracht, zelfvertrouwen, vrijheid en geluk. Het is een manier om helemaal op te gaan in het moment, nergens meer aan te denken en even helemaal los te gaan! Vera leert je tijdens deze workshop vrouwelijk en sierlijk bewegen waardoor jij je sexy, mooi en sterk zult voelen! Een stap uit je comfortzone die jou uiteindelijk heel veel moois gaat opleveren.

Met bruisende energie door het leven

Jouw hormoonhuishouding bepaalt voor een groot deel hoe jij je voelt. En ook met wat voor energie jij door je dag heen gaat. Tijdens deze workshop gaat Shelly jou leren hoe jij met behulp van de juiste voeding jouw energielevel op pijl houd en minder last hebt van menstruatie klachten. Een gezonde menstruatie is er immers een met vrijwel geen klachten. Ook ga je leren hoe jouw lichaam werkt en wat een natuurlijke cyclus voor je doet. Door jouw lichaam beter te begrijpen kan jij er ook beter mee omgaan en geven wat het nodig heeft.
Fitness coach Vera legt iets uit aan groep

Samen opzoek naar antwoorden

Loop jij als vrouw nou elke keer tegen dezelfde problemen aan in communicatie met mannen. Op het vlak van daten of vriendschappen? In deze workshop kom je er achter waarom mannen en vrouwen toch anders in elkaar zitten. Wat kun je als vrouw doen om sterker in je schoenen te staan zonder je daarbij schuldig te voelen? Hoe geef je op een fijne manier je grenzen aan? En wat zoeken mannen nou in een vrouw zonder dat zelf bewust te weten? Samen gaan we opzoek naar deze antwoorden!

Jouw ideale droomleven

In de workshop van Noor ga je op een creatieve manier bezig met jouw toekomstdoelen en dromen. Hoe ziet jouw ideale leven eruit? Wat vind jij belangrijk in het leven? Wat inspireert en motiveert jou? Samen gaan we opzoek naar wat bij jou past d.m.v. een visualisatie, vervolgd door een hele leuke creatieve bezigheid. Wat extra leuk is aan deze workshop? Je gaat met jouw toekomstdroom in je tas naar huis!

In samenwerking met

myprotein-logo

Meld je aan voor de vrouwendag 

4-09-2022
Start om 13:30
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Ik wil hierbij zijn!!
Nog max 40 plekken beschikbaar

Veelgestelde vragen over Dag voor Vrouwen

Wanneer en waar is het?

Het vind plaats op 4 september bij Powerhouse 040 in Eindhove

Wat kan ik verwachten?

Verschillende workshops, waaronder KRAV MAGA! Een groot diner, een hoop gezelligheid, nieuwe mensen en GOOODIEESS!!!

Kan ik alleen komen?

Ja zeker! Het mooie van deze dag is dat je de mogelijkheid hebt om onwijs veel nieuwe meiden te leren kennen! Nieuwe mensen betekend misschien ook wel NIEUWE vriendschappen!

Wat zijn de kosten?

De kosten voor deze bijzondere dag zijn 150,- en het is mogelijk om in twee termijnen te betalen

Kan ik vrouwendag ook online bijwonen?

Nee, dat gaat helaas niet... deze dag zal voornamelijk bestaan uit workshops die je online moeilijk mee kunt doen. Daarnaast mis je de verbinding als je er niet live bij bent. En dat is misschien wel een van de mooiste dingen van deze dag!

Ik kan niet dansen... Wat nu?

Geeeeen paniek! Aangezien dans voor de meeste die komen nieuw zal zijn word daar rekening mee gehouden! IEDEREEN gaat het kunnen! Belooft!

Heb je nog vragen?

Neem dan contact met ons op en wij komen binnen 24 uur bij je terug!