Anissa de Bree

Zet vrouwen in hun kracht door middel van powerlifting 

Laten we samen je kracht ontdekken

Anissa de Bree

Zet vrouwen in kracht door middel van Powerlifting

90+
Vrouwen geholpen

7 jaar

Trainingservaring
2 jaar
Ervaring met coaching

Vrouwen die ik heb mogen coachen

Ik kan iedereen Grow Coaching aanbevelen. Er wordt begeleiding op maat geboden, waardoor ik veranderingen maak op een manier die bij mij past. Mijn growcoach Anissa helpt mij op het gebied van trainen, techniek, mindset en voeding. Bij twijfel: doen!
Ervaring lisa bij Anissa Grow Coaching
Lisa van den Broek
Gekozen voor Grow Coaching om de persoonlijke begeleiding en vele kennis die er in huis is. Je wordt niet alleen geholpen met een trainings- en voedingsschema, maar ook mentaal is je coach er voor je. Als je echt stappen wilt maken, zowel fysiek als mentaal, is Grow Coaching een topkeuze!


Ervaring Dana Buijze bij Grow Coaching Anissa
Dana Buijze
Ik word super goed gecoacht door coach Anissa. Ze is erg betrokken heeft verstand van zaken en is super aardig. ze denkt mee en ze reageert snel op vragen. Ben heel blij met m’n keus voor grow coaching en Anissa
Recensie en ervaring Grow Coaching
Hanna de Croos

Je bent sterker dan je denkt

Of je nou lichamelijk of mentaal sterker wilt worden, ik kan je hierbij helpen. Ik weet namelijk dat jij meer kan dan je zelf denkt. Deze kracht moet er alleen nog uitgehaald worden. 

Krachttraining en met name powerlifting heeft ervoor gezorgd dat ik meer zelfvertrouwen kreeg in mijzelf en in mijn lichaam.


Ik gun jou dit ook! De kracht zit namelijk wel in je, alleen dit moet er nog uitgehaald worden en tot zijn recht komen. Tijdens mijn coaching sta jij centraal en help ik je om zelfverzekerder te worden. 

Zelfverzekerder als je in de spiegel kijkt, maar ook als jij in de sportschool een deadlift of squat aan het uitvoeren bent met 60kg. 

Het is tijd om uit je comfortzone te stappen en het is tijd om de wereld jouw kracht te laten zien.

Ervaring Kesley door de coaching van Anissa

Kelsey van Dillen

Drie korte maanden terug ben ik begonnen bij Anissa. Ik had toen echt rock bottom bereikt en voelde mij totaal niet goed. Ik heb altijd een moeizame relatie met eten gehad, periodes van crashdiëten werden opgevolgd door enorme eetbuien als het niet lekker liep in mijn leven.


Ik had de hoop opgegeven dat dit ooit nog goed zou komen. Vandaar dat ik ook niet met 100% vertrouwen aan dit traject begon.


Anissa is vanaf moment een zo'n positieve energie geweest en heeft mij ontzettend goed geholpen en gesteund. Ik had nooit verwacht dat mijn leven en mindset zo zou kunnen veranderen. Terwijl ik dit schrijf word ik er gewoon emotioneel van. Niet alleen is mijn relatie met eten enorm verbeterd, ik ben als vanzelf 8 kilo afgevallen en ik sta zoveel beter in het leven.
Ik heb meer vertrouwen in mijzelf en sommige vrienden hebben zelfs gezegd geïnspireerd te zijn door mijn positiviteit.
Eigenlijk wilde ik nog niet stoppen met coaching vooral omdat het altijd zo gezellig is en ik erg gehecht ben geraakt aan Anissa en onze gesprekken, ook al weet ik dat ik voldoende geleerd heb om het zelf verder te doen. Ze is echt een top chick en ik ga haar echt missen! En om af te sluiten met een cliché: Als ik het kan, dan kan ECHT iedereen het <3

Persoonlijke coaching

Zelf heb ik al meerdere jaren ervaring in het coachen en vooral met powerliften. Nadat ik mijn opleiding bij de Henselmans PT heb afgerond ben ik direct begonnen met het coachen van dames. 

Ik krijg energie als ik mijn cliënten zie groeien en zowel lichamelijk als mentaal zie veranderen. Mijn aanpak is persoonlijk en ik zorg ervoor dat ik een plan maak wat volledig bij jou past. 


Samen doelen opstellen en deze behalen is het mooiste leerproces wat er is en ik weet 100% zeker dat ook jij je doelen kan behalen. Je hebt alleen een plan en een aanpak nodig die werkt.


Wil jij er achter komen hoe sterk jij echt bent? 

Plan dan een vrijblijvende kennismaking in door op de knop hieronder te klikken.