Online fitness en mindset coaching

Transformatieve fitness coaching op gebied van voeding, training & persoonlijke ontwikkeling

Tranformatieve fitness en mindset coaching

Transformatieve coaching op gebied van fitness & persoonlijke ontwikkeling. Samen doelen behalen en werken aan je maximale potentie.

Persoonlijke coaching

Fysieke en mentale resultaten

Lid van een community

Ervaring van Wilbert tijdens zijn coachingtraject bij Grow Coaching
Wilbert Thiele
Een erg goed, professioneel team die echt weten wat ze doen. De persoonlijke ontwikkeling en verbeterde kwaliteit van leven bij mezelf is met 200% verbeterd sinds ik aangesloten ben.
Ervaring van Dana Buijze bij Anissa de Bree
Dana Buijze
Gekozen voor Grow Coaching door de persoonlijke begeleiding en vele kennis die er in huis is. Je wordt niet alleen geholpen met een trainings- en voedingsschema, maar ook mentaal is je coach er voor je.
recensie-growcoaching-kay

Joey de Bruijn

Een zeer goede investering in je ontwikkeling, zeer diverse kwa aanbod aan Coaching daardoor voor ieder wat wils. Voor mij persoonlijk is dat Kay Smeets de expert op bodybuilding gebied en voeding.Coaching model van Grow Coaching

Complete online fitness coaching

Wij weten dat jij het potentieel hebt om meer uit je leven te halen, je hebt alleen nog de juiste tools en ondersteuning nodig. Een resultaatgericht plan in combinatie met een coach die je helpt om dit plan te volgen, te optimaliseren en bij te sturen. Wij geloven er in dat fitness de basis is van jouw verandering.


Een gezond en sterk lichaam is een weerspiegeling van een gezonde en sterke mindset.


Samen met een coach aan de slag om de doelen te behalen die je altijd al hebt willen behalen. Dat het bij eerdere pogingen niet gelukt is, wil niet zeggen dat het niet kan. Tijd om daar verandering in te brengen dus! 

 

Zet de eerste stap naar verandering en plan een afspraak in met één van onze coaches om te kijken hoe wij jou daarbij kunnen helpen.  

Trainingsschema

Trainingsschema dat is afgestemd op jouw ervaring, doelen en voorkeur.

Voedingsplan

Voedingsaanpak gebaseerd op je persoonlijke doelen en ervaring.

coaching weergave grow

Contactmogelijkheden

Wekelijks contact met je coach en je hebt de mogelijkheid om al je vragen te stellen.

Team events

Meer dan 3 keer per jaar organiseren wij events waar je als lid van Grow Coaching gratis bij mag zijn.

Persoonlijk

 Je krijgt een persoonlijke coach tijdens het hele proces.

Op maat

Alle plannen worden op maat gemaakt en afgestemd op je doelen.

Investeer in jezelf voor een levenslang rendement

In de basis weet je al wat je moet doen, maar toch bereik je nu je doelen nog niet. Je verliest je motivatie omdat je progressie niet snel genoeg gaat. Je hebt nog geen manier gevonden om plezier te houden in een leven vol gezonde voeding en uitdagende trainingen. Ook zou je meer gemotiveerd blijven als je wist dat jouw plannen constant geoptimaliseerd werden door een professional. Dan zou je geen twijfel meer hebben of je écht vooruitgaat.


Met onze coaching kun jij alle puzzelstukjes op zijn plaats laten vallen zodat jij jouw gewenste resultaten zeker bereikt.


9 van de 10 mensen in Nederland leven ver onder hun potentie.

Jij kan het verschil maken door samen met een Grow Coach aan de slag te gaan. Wekelijks sta jij in contact met je coach om te evalueren en te optimaliseren. Samen zorgen wij ervoor dat jij de volledige potentie benut en succes behaalt op alle vlakken in je leven.

Voordelen van een Grow Coach

Gecertificeerde en ervaren coaches
Persoonlijke en op maat gemaakte plannen
Je leert meer over fitness, voeding en mindset
Focus op persoonlijk leiderschap en persoonlijke ontwikkeling
Gericht op echte resultaten
Ik word sinds september 2021 gecoacht door Shelly van Grow Coaching. In eerste instantie maakte ik deze keuze om 'een paar maanden een stok achter de deur te hebben', maar inmiddels zijn we al bijna een jaar verder en ben ik nog lang niet van plan te stoppen.
Het afgelopen jaar ben ik niet alleen fysiek enorm vooruitgegaan, maar ook mentaal. Tot voor een jaar geleden stond ik zes dagen per week minimaal 2 uur lang te trainen, maar Shelly heeft me echt balans gegeven. Ik kan het sporten nu combineren met een fulltime kantoorbaan, zonder me continu druk te maken of ik wel genoeg beweeg. Ook is mijn relatie met voeding enorm verbeterd.


Ik heb nauwelijks nog last van eetbuien, terwijl ik voorheen op vrijdag en zaterdag het hele zoete schap van de supermarkt naar binnen duwde in een paar uur tijd. Doordat Shelly met mij op zoek is gegaan naar de oorzaak van deze eetbuien, in plaats van me restricties op te leggen, heeft ze me heel erg geholpen hierbij.

Momenteel werk ik toe naar een fotoshoot en Shelly begeleidt me hierbij op een hele fijne manier. Ze is er altijd om mijn vragen te beantwoorden en pusht me, maar tegelijkertijd blijft ze kijken naar wat ik nodig heb. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal.Ik zou Grow Coaching bij iedereen aanbevelen, voor mij is elke coach hier het totaalplaatje van hoe een coach zou 'moeten' zijn!

Start je eigen transformatie

4 Kernelementen van Transformatieve Fitness Coaching

Fitness

Fitness coaching is voor ons de basis wat zorgt voor groei op alle vlakken. Met een gepersonaliseerd trainingsschema ga je zelf aan de slag en is je coach daar om continu bij te sturen waar nodig is. Ook krijg je feedback op je techniek en uitvoering om blessures te voorkomen.

Voeding

Er zijn zoveel verschillende theorieën over voeding te vinden, dat wij snappen dat jij niet duidelijk hebt wat en hoeveel je moet eten voor resultaat. Aan de hand van je persoonlijke gegevens maakt een coach een voedingsplan op met richtlijnen die volledig zijn afgestemd op jouw doelen en situatie.


Geen kip, rijst en broccoli verhaal, maar een flexibel plan waarbij wij continu streven om een gezonde relatie met voeding te behouden.

Mindset

Je kan tientallen boeken lezen over mindset, alleen zonder de theorie toe te passen heb je er niks aan en gaat er ook niets veranderen. Een coach zorgt ervoor dat jij een echte groeimindset krijgt. Hierdoor zie jij niet alleen makkelijker fysieke veranderingen, maar ga je ook anders en beter naar de wereld kijken. 


Wanneer je de groeimindset hebt weet je dat wanneer je de juiste omstandigheden schept, het geluk vroeg of laat aan je kant zal staan. Ook zijn mensen met een groeimindset meer gefocust op wat het verlies of de tegenslag hen kan leren. Ze vertalen het falen naar de juiste feedback voor zichzelf, elke keer dat ze falen worden ze dus beter.

Persoonlijk leiderschap

Een coach gaat het niet voor je doen, maar een coach helpt je wel om zelf de juiste keuzes te maken en om zelf de leiding te nemen in je leven. Met persoonlijk leiderschap neem je controle en verantwoordelijkheid over je eigen handelen en de tegenslagen die op je pad komen. Hiermee creëer je je eigen leven in plaats van geleefd te worden door de omstandigheden. Een coach helpt je om dit toe te passen, zodat jij de echte transformatie maakt die je nodig hebt.

Zet vandaag de eerste stap!

Anissa is een ontzettend lieve coach die echt goed naar je luistert. Ze helpt je overal mee op het gebied van voeding, sport en mindset. Ze beschikt over veel kennis die ze kan toepassen op jouw persoonlijke doelen. Ik zou haar 100% aanraden als coach!

Recensie van een coachingstraject bij Grow Coaching
Melina Hoff

De keuze om met Kay aan de slag te gaan is er een die ik iedereen van harte kan aanraden die serieus is met zijn doelen. Kay is enorm betrokken en geïnteresseerd in, niet alleen je fysieke maar ook zeker je mentale progressie. Hij is net zo gemotiveerd als jij in het behalen van je doelen. Hij is communicatief vaardig en gewoon all-round een super fijne vent met wie je gegarandeerd een klik hebt, wie je ook bent en wat je ook doet in het dagelijkse leven.

Ervaring van Jan-Jaap tijdens zijn coachingtraject bij Grow Coaching
Jan Jaap Notenboom

Voor mij bevalt de coaching echt top, goede balans gevonden tussen echt genieten zoals uiteten, feestjes en alcohol maar ondertussen wel mijn doelen halen in de gym. Ik had vooraf niet gedacht dat mijn progressie in de gym zo hard zou gaan in combinatie met een goed plan en ondertussen genieten. 

Recensie en ervaring bij Grow Coaching
Cas Nijhuis
                   

Veelgestelde vragen over een Grow Coaching traject

Hoe ziet coaching bij Grow Coaching er uit?

Er wordt gekeken wat de meest optimale manier is om jou te begeleiden. Hierdoor hoeft niet elk coaching traject er hetzelfde uit te zien. Voordat je start heb je persoonlijk contact met jouw coach om de optimale aanpak voor jou te bepalen. Nadat je ook het online intake formulier hebt ingevuld heeft jouw coach genoeg informatie om jouw persoonlijke voedings- en trainingsplannen te berekenen en samen te stellen. Deze worden in jouw online omgeving gezet en met je gedeeld zodat je daarna aan de slag kunt! Je progressie wordt wekelijks bekeken en besproken en er is ruimte voor persoonlijk contact waarbij andere zaken besproken kunnen worden. Dit zorgt gegarandeerd voor resultaat binnen een traject waarin je ondertussen zelf ook veel bijleert.

Hoe vaak heb ik contact met mijn coach?

De frequentie van de coachingsgesprekken is afhankelijk van de afspraken die je maakt met jouw coach aan de hand van je behoefte. Er is minimaal wekelijks contact en hiernaast heb je de mogelijkheid om te allen tijde contact te zoeken met je coach via e-mail en Whatsapp.

Zo kan je bijvoorbeeld feedback vragen op video’s van je training zodat je zeker weet dat je de uitvoering optimaliseert. Ook heeft elke coach een groepswhatsapp waarin de teamleden elkaar motiveren en ondersteunen. Verder zijn er elk jaar 3 grote team events met techniek sessies, activiteiten en lekker eten, waar je altijd van harte welkom bent!

Verkopen jullie losse schema's?

Nee, wij verkopen geen losse schema’s. Hier geloven wij niet in. In de praktijk bereikt 90% van de mensen die een los schema afnemen niet het gewenste resultaat. Dit komt omdat er met een los schema niks wordt veranderd in het gedrag en er geen persoonlijke betrokkenheid is bij de progressie. Een schema volgen lijkt niet moeilijk, maar dat is het in de praktijk wel.

Coaching zorgt ervoor dat jij het gewenste resultaat echt bereikt. Mocht je coaching als een te grote stap zien kan je kijken of ons assessment wat voor je is.

Kan ik ook alleen voedingsbegeleiding krijgen?

Als jij behoefte hebt aan alleen voedingsbegeleiding dan is dit mogelijk. Tijdens jouw coachingstraject zal de focus dan volledig op voeding, eetgedrag en mindset gelegd worden. Echter, de prijs verandert niet. Wij leveren nog steeds kwalitatieve coaching op een hoog niveau, alleen we verleggen de focus specifiek naar voeding en eetgedrag.

Hoe lang duurt een coachingstraject?

Door het succes van de samenwerkingen tussen onze coaches en teamleden duren onze coachingstrajecten gemiddeld langer dan een jaar. Dit is echter niet verplicht. Je bent op elk moment vrij om de keuze te maken om zelfstandig verder te gaan.

De enige voorwaarde is dat de start van het traject wel minimaal drie maanden nodig heeft. Echte transformatie kost minimaal die tijd. Het aanpassen van gedrag is niet binnen een paar weken gedaan, en aanzienlijke progressie boeken ook niet!

Begeleiden jullie ook beginners?

Ja, een groot deel van de teamleden zijn bij ons gestart als beginners. Wij zorgen dat beginners geen fouten maken die 99% van de mensen in Nederland maken. Door onze jarenlange ervaring in coaching weten wij precies welke stappen jij moet zetten om het gewenste resultaat te behalen. Niemand wil toch eerst een jaar aanmodderen, terwijl hetzelfde resultaat binnen de helft van de tijd bereikt kan worden?